2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440728 بازدید | 117674 پست

ذخیره تخمدانم کمه پیاز درمانی گفتن واسه تنبلی و زیاد شدن پری خوبه ولی بی فایده بود. کلی هم داروهای تقویتی استفاده کردم همسرمم آزمایش داد دکتر گفت عالیه همه چیزش  خودمم قرص لتروزل و کلومیفن خوردم  یه فولیکول ۲۴داشتم روز دوازدهم  آمپول اچ سی جی زدم  و فرداش اقدام   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا با این اوصاف شما پیشنهادی دارید که تاثیرگذار باشه واسه کیفیت و رشد فولیکول یا زیاد شدن پریود؟؟ ...

عزیزم من متوجه نشدم یعنی سیکلت منظمه ولی پریودیت دورش دو روزه؟ یعنی بعد دو روز غسل میکنی؟

من خیلی عجولم و این بیست روز خیلی سخت گذشت  فکر کردم باردار میشم دیگه تغذیه رو هم رعایت نکردم ...

منم مثل شما اولین اقدامم بود و الان روز دوم پریودیمه 😑 هنو دو روز هم زودتر پریود شدم 

حالا با این اوصاف شما پیشنهادی دارید که تاثیرگذار باشه واسه کیفیت و رشد فولیکول یا زیاد شدن پریود؟؟ ...

من والا تجربه ندارم ، ولی رفتم گیاه پنج انگشت ، تخم هویج ، عرق رازیانه ، زیره سیاه خریدم، نمیدونم موثره یا نه تازه از فردا میخوام شروع کنم ، ولی پودر نخل درخت خرما و حلوا میتی شنیدم موثره من این ماه خوردم ولی خب باردار نشدم حالا من امتحان میکنم اگه جواب گرفتم میگم شماهم بخور❤️

منم تخم هویج رو استفاده کردم 

سیاهدانه و عسل استفاده کردم خرما و زنجبیل وهل و دارچین و زعفرون استفاده کردم باروغن سیاهدانه شکممو ماساژ دادم و همیشه پهلوهامو گرم نگه میداشتم