2777
2789

۲۷ سالگی کسی بخواد وارد این رشته ها بشه

۷ سال بعد فارغ التحصیل بشه میشه ۳۴ سال

ارزش داره بنظرتون

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی رسیدی به ۳۴ سالگی میبینی که باز هنوز خیلی جونی حتما برو و برای موفقیتت تلاش کن زگهواره تا گور دانش بجو نزار چیزی مانع موفقیتت بشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بله ارزش داره 

چون ما نمیدونیم تا کی زنده هستیم، طرف ممکنه تا ۱۰۰ سالگی عمر کنه 

حتی ۲۷ سالگی هم بره دنبال علاقش و ۳۴ سالگی پزشک بشه 

میتونه ۶۵ سال باقی عمرشو پزشک باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
البته که ازش داره شک نکن

من توانایی شو دارم اگه وقت و انرژی بذارم میدونم که میتونم برسم الان مامایی میخونم میخوام بعد از فارغ التحصیل شدنم مجدد تلاش کنم برای قبولی تو این رشته.

ولی واقعا بعضی وقت ها شک میکنم که آیا تصمیم درستی هست یانه؟

لازم دارم یکی مثل شما که همینقدر با اطمینان گفتین ارزش داره شک نکن برام دلایل خودشو بگه که مطمعن تر بشم از انتخاب این تصمیم و واقعا شک نکنم...

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 
تب پزشکی کاش دست از سر مردم بر میداشت 😔

من اگه مثلا مهندسی میخوندم یا گرافیک یا هرچیزی که مربوط ب فضای بیمارستان و کادر درمان نبود ، قطعا فکرم نمیرفت به سمت کنکور مجدد و پزشکی

چون خودم تو بیمارستان هستم دارم فرق هارو میبینم و نمیتونم تحمل کنم این موضوع و تبعیض هارو واسه همین میخوام برای تغییر دادن رشته و شغلم تلاش کنم

حتما این کار را بکن

دلایل خودتون رو میگین؟

چرا

شما ۷ سال دیگه تازه پزشک عمومی هستین پزشک عمومی که حقوق کمی داره ، باید تازه تخصص بخونه ، پرستیژ خیلی زیادی ام نداره چرا؟ چون تخصص نداره شما همچنان وابشتگی مالی خواهید داشت

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

چرا

از لحاظ مالی صرفه اقتصادی نداره.  کاری به علاقه ندارم.  اگه دغدغه مالی ندارین و صرفا بخاطر علاقه تون هست،  نه فقط پزشکی بلکه هر حرفه دیگه ای رو توصیه میکنم 

ولی به خاطر کسب درآمد حتی متوسط هم بخواین نگاه کنین خوب نیست ـ من خودم توی بطنش قرار دارم.  اون سال که من قبول شدم،  اگه سراغ هر چیز دیگه ای میرفتم و انقدر وقت و انرژی صرفش میکردم،  الان خیلی چیزا داشتم 

در ضمن به استثناها نگاه نکنید، شما فقط چهار تا پزشک پولدار رو ببینین که نمیشه نتیجه گیری کرد.دیگه من هم سن و سالای خودم رو که میبینم 

به صورت کلی اما خیلی وقتا حسرت درامد و آرامش خیلی از شغلا رو میخورم که مسوولیت آنچنانی هم نداره.  

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

از لحاظ مالی صرفه اقتصادی نداره. کاری به علاقه ندارم. اگه دغدغه مالی ندارین و صرفا بخاطر علاقه تون ...

درسته ولی من بخاطر پول نمیخوام.

بخاطر پرستیژ و کلاس کاری😁