2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438368 بازدید | 117674 پست
چه خبرا هستی جون. امام رضا خوبه؟؟؟ وای که چقدر دلم تنگشه. چند پری هستی گلم. من که گفتم لابد خبری شده نمیاد
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
امام رضاهم خوبن ایشالاقسمتت بشه بیای مشهدباکنجدکوچولوت نه گلم خبری نیست یه مدتیه کم حوصله شدم نمیدونم۲۲یا۲۳پری هستم این ماهم فقط دوباراقدام داشتم نشد بیشترازاون
خداجووونم هزارهزارهزارمرتبه شکرت خدایا خواهش میکنم نی نیمو درپناه خودت واِئمه حفظ کن میشه لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها ونی نی من صلوات بفرستین؟؟؟ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم خدایاازت خواهش میکنم دل همه ی منتظراروبااومدن یه نی نی سالم وصالح وخوشگل شادکن آمین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستای گلم که منتظرید. این نکته مهمو لازمه بهتون بگم: منم رابطم منظم نبود و خیلی وقتا زمان تخمک گذاری برنامه نداشتیم یا خیلی کم برنامه داشتیم. نتیجشم دو سال انتظار شد. اون ماهی که باردار شدم (با توجه به فشارا و استرسایی که دکترا بهم وارد کرده بودن) به شوشو گفتم روزای ت گ من نمیخوام به خودم فشار بیارم و کار سنگین بکنم، تو هم باید با من همراهی کنی و این چند روز رو منظم باشیم. بر همین اساس ما اون چند روز رو یا هر روز یا نهایتا هر 36 ساعت رابطه داشتیم و خدا رو شکر نتیجه هم داد.
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
سلام هانی جون. خوبی؟ چه خبرا؟
سلام دوستای خوبم هانی چه عجب خانوم / کجاااایی آینوش جون خوبی؟ ماه جون خیلی مراقب خودت باش گلم / از شلغم فراموش نکنی / سرماخوردگیتو خوب میکنه / نینی رو هم قوی میکنه هستی جون کجایی
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
سلام خانومی / من چون ماه قبل سقط داشتم و کلا 4-5 روز پری بودم / کلا حسابش از دستم در رفته / فعلا جلوگیری میکنیم / غیر از یه بار اقدام مشکوک /
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
ناهید جون خوبی من آنروز صبح بیبی گذاشتم منفی بود روز 27 پریم غروب رفتم دکتر دکترم که منو معاینه کرد گفت از رنگ دهنه رحمم احتمال باردارم خیلی تعجب کردم
یا حضرت علی اصغر مددی کن...
سلام بچه ها ،تو رو خدا جواب منو بدید.امروز29پریم عذر میخوام اماواسه اولین باردار امشب که دستمال کشیدم ترشحاتی همراه بارگه ی خونی قهوه ای دیدم.این ماه خیلی امیدوار بودم یعنی بازم پری داره میاد؟؟؟؟؟