2777
2789

من چهل و هشت روزه رایمان کردم امروز رابطه داشتم میتونم قرص جلو گیری بخورم هنوز پریود نشدم یا طریقه خاصی داره مصرف کردنش

اگه شیرمیدی یه روش دیگه استفاده کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص اگه میخوای بخوری قرص مخصوص شیر دهی بخور فقط زمانش رو حتما باید رعایت کنی سرساعت بخوری

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خاک تو سرم کنن امروز رابطه داشتم از استرس دارم میمیمرم اگه یه دون بخورم اثر داره

طبیعی جلوگیری نکردی مگه؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خاک تو سرم کنن امروز رابطه داشتم از استرس دارم میمیمرم اگه یه دون بخورم اثر داره

نمیدونم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باید پریود بشی از روز دوم پریود شروع کنی.چون شیر میدی قبلش از دکترت بپرس اشکال نداشته باشه

اصلا همچین ریسکی نکن تو همون دورانی هم که پریود نمی شیم امکان تخمک گذاری هست  

مادر من با همین تفکر تو ۴ ماهگی بچه اش دوباره باردار شد

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اصلا همچین ریسکی نکن تو همون دورانی هم که پریود نمی شیم امکان تخمک گذاری هست مادر من با همین تفکر ت ...

من نحوه مصرف قرص و گفتم .میتونه روش دیگه داشته باشه تا پریود شه.مثل کاندوم