2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439250 بازدید | 117674 پست
چی بخورم؟ اسم اون علف ها چیه؟بگو منم بخورم ننه قمر ویزیتش چنده؟
خدا جونم شکرت واسه نی نی که بهمون بخشیدی.خودت واسمون حفظش کن.... میشه واسه سلامتی نی نی دوستام و من و مامان شدن بقیه دوستام یه صلوات بفرستین؟؟؟
منم مثل تو هستم.هم پلی کیستیکم و هم تنبلی تخمدان دارم
خدا جونم شکرت واسه نی نی که بهمون بخشیدی.خودت واسمون حفظش کن.... میشه واسه سلامتی نی نی دوستام و من و مامان شدن بقیه دوستام یه صلوات بفرستین؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم.سهیلا جونم تو میدونی چی بخورم که پریود شم؟
ایشالا تو هم این ماه مامان میشی خواهری
دکتر به منم ۲تا امپول داده بزنم پریود بشم اما من نزدم.تو چی خوردی پریود شدی؟
من همون آمپآل پروژسترون ها رزدم
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
باشه.ممنون از راهنمایی و دلسوزیت.واست چندتا نی نی ناز ارزو میکنم
شماهم بزن آمپول ها ر شبت بخیروخوشی
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوست جوناخوبید؟؟ رزاجون عیبی نداره عزیزم حتماقسمتت یه چیزدیگه س ایشالاآینوش جون میره وپیش امام حسین واسه هممون دعامیکنه آینوش جون توروخداواسه منم دعاکن اسمم زهراست اگه زحمتی نیست واست هم واسه نی نی دارشدنم دعاکن هم واسه سلامتی وطول عمرخونوادم وشفای مامانم وهمه مریضا ببخش اگه دعاهام زیاده ازت ممنونم دوست خوبم منم اینجارفتم حرم واسه همتون دعامیکنم ازطرف به امام حسین وحضرت ابوالفضل سلام برسون
خداجووونم هزارهزارهزارمرتبه شکرت خدایا خواهش میکنم نی نیمو درپناه خودت واِئمه حفظ کن میشه لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها ونی نی من صلوات بفرستین؟؟؟ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم خدایاازت خواهش میکنم دل همه ی منتظراروبااومدن یه نی نی سالم وصالح وخوشگل شادکن آمین
سلاااااااام دوستای مهربوووووونم وااااااااای آینووووش جونم خوش بحالتتتتت . توروخدا برای منم دعا کن رزا جونم بیخیال خانومی. ایشالا این ماهمامانی عزیزم
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
سلام به همه دوستای گلم. خوبید؟ من که سرما خوردم. نمیدونم واقعا سرماخوردگیه یا همون حالت بارداریه. ولی خب تو خونه هستم و دارم استراحت میکنم.
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
هستی خانوم، چه عجب از این طرفاااااا؟؟؟ سهیلا، رزا، ماری، آینوش، ناهید، هانی و خلاصه همه دوستای گلم، خوبید؟؟؟
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
سلام ماه جون خوبی عزیزم؟؟نی نی خوبه؟؟ چه خبرا گلم؟؟
خداجووونم هزارهزارهزارمرتبه شکرت خدایا خواهش میکنم نی نیمو درپناه خودت واِئمه حفظ کن میشه لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها ونی نی من صلوات بفرستین؟؟؟ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم خدایاازت خواهش میکنم دل همه ی منتظراروبااومدن یه نی نی سالم وصالح وخوشگل شادکن آمین
واااااییییی، خیلی خوشحال شدم آینوش جون. انشاءالله به سلامتی و دست پر برگردید. خیلی دعام کن. ممنونت میشم. یه وقتایی فکر کن شاید دلیل اینکه این ماه باردار نشدی، همین دعوت امام حسین علیه السلام بود. خوشا به سعادتت.