|
مشاهده متن کامل بحث +
4439250 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام دوست جوناخوبید؟؟ رزاجون عیبی نداره عزیزم حتماقسمتت یه چیزدیگه س ایشالاآینوش جون میره وپیش امام حسین واسه هممون دعامیکنه آینوش جون توروخداواسه منم دعاکن اسمم زهراست اگه زحمتی نیست واست هم واسه نی نی دارشدنم دعاکن هم واسه سلامتی وطول عمرخونوادم وشفای مامانم وهمه مریضا ببخش اگه دعاهام زیاده ازت ممنونم دوست خوبم منم اینجارفتم حرم واسه همتون دعامیکنم ازطرف به امام حسین وحضرت ابوالفضل سلام برسون
خداجووونم هزارهزارهزارمرتبه شکرت خدایا خواهش میکنم نی نیمو درپناه خودت واِئمه حفظ کن
میشه لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها ونی نی من صلوات بفرستین؟؟؟
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خدایاازت خواهش میکنم دل همه ی منتظراروبااومدن یه نی نی سالم وصالح وخوشگل شادکن آمین
سلام ماه جون خوبی عزیزم؟؟نی نی خوبه؟؟ چه خبرا گلم؟؟
خداجووونم هزارهزارهزارمرتبه شکرت خدایا خواهش میکنم نی نیمو درپناه خودت واِئمه حفظ کن
میشه لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها ونی نی من صلوات بفرستین؟؟؟
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خدایاازت خواهش میکنم دل همه ی منتظراروبااومدن یه نی نی سالم وصالح وخوشگل شادکن آمین
واااااییییی، خیلی خوشحال شدم آینوش جون. انشاءالله به سلامتی و دست پر برگردید. خیلی دعام کن. ممنونت میشم. یه وقتایی فکر کن شاید دلیل اینکه این ماه باردار نشدی، همین دعوت امام حسین علیه السلام بود. خوشا به سعادتت.
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم.
به امید شاد شدن دل همه...
"فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"