2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه دوست خوب🥰

ظالم نیستما ولی تاپیک قبلیت ی دو سه دیقه قبل از اینکه این تاپیکا بزنی اونجا بودی آخرین نفر بودم ازت سوال پرسیدم کم محلی کردی!

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
دوست داشتن تنهایی مثل نگاه کردن شیرینیه نمیتونی بخوری فقط نگاه میکنی😉🦋💕

چی میگی توووو رفتی تو فاز روانشناسا😂

من نامزد دارم خودم، همه اینا که گفتم رو داره به علاوه سواد بالا. مهربون، باشعور و بسیاررر معقول و وضعیت مالی خوب

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خودم intp هستم 

دوست دارم یه ادم فلسفی و کتاب خون باشه 

بشینیم باهم بحث کنیم 

درمورد کتاب و فیلمایی که می بینیم صحبت کنیم 

کلا از اینکه زاویه دید بقیه ادما رو بفهمم خوشم میاد 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

ظالم نیستما ولی تاپیک قبلیت ی دو سه دیقه قبل از اینکه این تاپیکا بزنی اونجا بودی آخرین نفر بودم ازت ...

عزیزدلم من اصلا کم محلی نمیکنم به هیچکس 

اصلا سوال شمارو یادم نیست

اگر ناراحت شدی من عذرخواهی میکنم عزیزم😍🤍💕🦋

خانم معلم آینده💕🦋 

عزیزدلم من اصلا کم محلی نمیکنم به هیچکس اصلا سوال شمارو یادم نیستاگر ناراحت شدی من عذرخواهی میکنم عز ...

عیبی نداره

حالا اگه میشه برو سوالما جواب بده 

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
چی میگی توووو رفتی تو فاز روانشناسا😂من نامزد دارم خودم، همه اینا که گفتم رو داره به علاوه سواد بالا ...

عزیزدلم فاز چیه من دوره های مشاوره ازدواج پیش و پس از این دورانو گذروندم مدرکشو گرفتم برای همین توضیح دادم😍

خداروشکر گلم خوشحالم برات اما دیدی همه ایناکه گفتی پکیج دوست داشتنو کامل میکنه🥰💕🦋😍🤍

خانم معلم آینده💕🦋 

خودم intp هستم دوست دارم یه ادم فلسفی و کتاب خون باشه بشینیم باهم بحث کنیم درمورد کتاب و فیلمایی که ...

منم این افکارو دارم عزیزم خیلی عالیه و البته عاشق شعرهم باشه که دیگه پکیج ما کامله🥰💕🦋😍🤍

خانم معلم آینده💕🦋 

منم این افکارو دارم عزیزم خیلی عالیه و البته عاشق شعرهم باشه که دیگه پکیج ما کامله🥰💕🦋😍🤍

وای مولانا بخونه 🥺😍

تاریخ خیلی دوست دارم

کاش اونم تاریخ دوست باشه 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚