2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439745 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام زوستان.ممنون سهیلا جون هستی جون و ماری جون و بقیه بچه ها که نگران بودین برام.اومدم بگم ازم هم مثل همیشه منفی بود.با اینکه دکتر بهم.قرص داده نمیخورم.میذارم ماه بعد این ماه دارو گیاهی میخورم.
خدا جونم شکرت واسه نی نی که بهمون بخشیدی.خودت واسمون حفظش کن.... میشه واسه سلامتی نی نی دوستام و من و مامان شدن بقیه دوستام یه صلوات بفرستین؟؟؟
بچه ها حالم خیلی گرفته.اگه همسرم نبود زار زار گریه میکردم.ببخشید نتونستم شما رو هم خوشحال کنم.سهیلا جون خوبه حداقل پری تو اومد.چرا من پریود نمیشم.دلم میخواد داد بزنم و های های گریه کنم.
خدا جونم شکرت واسه نی نی که بهمون بخشیدی.خودت واسمون حفظش کن.... میشه واسه سلامتی نی نی دوستام و من و مامان شدن بقیه دوستام یه صلوات بفرستین؟؟؟
سهیلا جون تا اومدم خونه ساعت ۹ شد.بعد هم شام درست کردم.بعد زود اومدم خبر بدم
سلام دوستای عزیز ومهربونم.ناهید عزیزم،سهیلا جونم،هانی جون،رزا جونم وبقیه دوستایی که حضور ذهن ندارم....عزیزان این چندروز توشوکم!!!! امام حسین منو شوهرمو طلبیده ایشالله جمعه میریم کربلا....دوست جونا نمی دونم چه جوری درست شدولی میدونم امام حسین صدای دل شکستمو شنید صدای ناله هامو شنید..به خدا خیلی دعاتون می کنم اسم تک تک تون رو تو کاغذ می نویسم که از یادم نرید...میرم کربلا وفقط از جدم امام حسین بچه می خوام....دیگه قید دکتروزدم.برام دعا کنید التماس دعا
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
واااای اینوش جون خوش به سعادتت.منو هم دعا کن بگو دستم به سمت اونا درازه و خدای مهربون.منم سیدم واسه منم دعا کن.
آینوش جان سلام دهنم بسته شد خوش به سعادتت! آینوش مدیونی اگه هرجارفتی به نیابت ازمن هم زیارت نکنی!خوش بحالت آینوش حتما اسم مار هم ببر ازاماممون اباعبدالله الحسین برامون بچه بخواه بچه صالح وسالم که سرباز پسرش حضرت مهدی شن
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون سهیلا جون.چی بهت داد دارو.میشه به منم بگی؟
رزادمکردنی وبخور ویه چندتاعلف که باید روز۱تا۳ پری بجوشنم ناشتا سربکشم
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.