2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440719 بازدید | 117674 پست
ماری ولی برام دعاکن واقعا محتاجم نمیدونم برم برکاشت نرم ؟؟/خدا خودش میده ؟؟؟31سالم زمستون تموم میشه میرم 32سال
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چرا نمیخوای بری ,,,,برو ,,,اگه مشکل مالی نداری که فک نکنم داشته باشی ,این راهم امتحان کن ,,,
خدایا راضیم به رضایت .میشه برای سلامتی نی نی م ,یه صلوات بفرستین ,اللهم صل علی محمد و ال محمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم راضی نمیشه من میگم بریم قال قضیه ر بکنیم میگه :ناامید نباش ماکه مشکل نداریم خداخودش بهمون میده ماری این قسمتها ر صدات رکلفت کن بخون
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من دورو.برم هستن کشاورزن,,اوضاع مالی شون خوب نبوده ,,,صبر می کردن سر محصولات یه پولی دستشون بیاد که برن ,ivfاونم نه یه با ر و دوبار ,چندین بار ,,,فک کنم ,,بالای هیجده سال طول کشید ,اما نا امید نشدن باز امتحان کردن ,, تا بالاخره جواب گرفتن ,,,,
خدایا راضیم به رضایت .میشه برای سلامتی نی نی م ,یه صلوات بفرستین ,اللهم صل علی محمد و ال محمد
چه خبرا ؟ سهیلا جون خوبین ؟ از رزا و آینوش خبر ندارین ؟ ماری خانوم خوش اومدی
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
مردا حوصله شون کلا زیاده ,,,من یه سال و چن ماه اصرار کردم تا اقدام کنیم ,همسری با حوصله ,حالا وقت داریم ,,امامن گوش ندادم ,, بعد که دید چن ماه نشد نگران شد ,و پشیمون ,,,,
نه ناهید جون ,,الان ۱۴ هفته و سه روزمه ,,نمی دونم قبل انومالی برم یا نه ,انومالی ,۲۰ اذر ,,
نه ناهید رزای نامرد باید میومد دیگه خبر میداد من دارم در مورد تصوف تحقیق میکنم بیشتر در رابطه با ولایت در تصوف موضوع پایا ن نامه ام هم جمعیت هست اگه تحقیق یا مقاله دارین برام بفرستین