2777
2789
الان یه سری آدم نادون میان میگن چه اشکالی داره مگه چیه

تا عشوه از نظر اسی چی باشه

دخترعمه مجرد من با شوهرم میگه میخنده شوخی می‌کنه دوتایی تو بازی هوای هم دارن تو اینستا چقدر سر به سر هم میزارن ولی می‌دونم چیزی بین شون نیست

خاله ام جلو شوهرم سرلخت و با آستین کوتاه میاد میگه می‌خنده خوب چرا باید حساس بشم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید مغز تو کلت هست؟؟؟؟

به خواهرت زخم زده و تو هنوز باهاش رفت آمد داری؟

با زن خیابونی چه فرقی داره وقتی هدفش تور کردن همسرته؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
تا عشوه از نظر اسی چی باشهدخترعمه مجرد من با شوهرم میگه میخنده شوخی می‌کنه دوتایی تو بازی هوای هم دا ...

اینا ک عشوه نیست

عشوه یعنی رفتار جنسی ای که تو خفا و زیزپوستی انجام میدی

کسی نمیتونه بهت خرده بگیره چون واضح انجام ندادی

ولی خودت میفهمی داستان چیه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
... من امروز تو نی نی سایت برگ وپشمی واسم نموند... تایپک قبلی که داشتن از زنا طرفداری می کردن... ا ...

چی بود قضیه

حیف اسم مادر والا ک بزاریش روی این ادم

اگ اینجوری ک میگی باشه حسابی بچسب به زندگیت و دورشو خط بزن مبادا شوهرتم اغفال کنه بشه تف سربالا

رفت امد نکن باهاش

الله اکبر

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

یا امام زمان ظهور کن لطفا

دیگه امام زمانم جوتب نیست خدا خودش باید بیاد پایین

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تا عشوه از نظر اسی چی باشهدخترعمه مجرد من با شوهرم میگه میخنده شوخی می‌کنه دوتایی تو بازی هوای هم دا ...

تو چقدر ساده ای زن

دوروز دیگه نیای تاپیک خیانت دختر عمه و شوهر بزنی ها

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین