2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440281 بازدید | 117674 پست
مارال جون من که گیج شدم تاپیک هم زدم که بچه ها کمک کنن ولی همشون همون موقع که لک دیدن بی بی هاشون مثبت شده بوده
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
واقعا این ماه چه اتفاقی افتاده حتی خیلیام که پری شدن مدلش با ماهای قبل فرق میکنه!!!!
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راحیل جان من دارم. بپرس اگه بتونم جواب میدم
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.
مامی جون من هم از دیروز خیلی سینه درد دارم اصلا نمی تونم پارچه لباس زیرم رو تحمل کنم تمام بدنم هم مثل زمانی که سرماخوردگی یا انفولانزا داریم درد داره حتی موقع دولا شدن ماهیچه های شکمم درد می گیره تهوع هم دارم که داره اذیتم می کنه ولی هیچ کدوم رو نمی تونم به بارداری ربط بدم من ماه پیش از پا درد داشتم چلاق می شدم سینه هم درد می کرد ولی پری اومد سر موعدش الان هم فکر کنم تهوع مال روزه باشه که گرفتم شدیدا درد پریود دارم انگار که روز 2 پریود باشم اونجوری درد دارم و حس می کنم
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
مامان شدن منظورت بارداری هست که می گی تحمل درد رو نداری و سختی نداری ؟ یا خود مادر شدن
من نزدیک 10 سال این مشکلو دارم بعد ازدواج چون قرص میخوردم مشکل کیست نداشتم دکتر در این مورد چیزی نگفته
خواهش می کنم لیلی جون درحدی که می دونستم فقط کمک کردم امیدوارم کمکت کرده باشه
مارال جان ایشالا به حق این ماه عزیز شما و همه منتظرا جواب میگیرین
مارال جون باور کن من امروز سر نماز صبح و قرانم همه بچه های نی نی سایت رو گفتم شما و اواناز و گل رز و سوره جون رو با دخترخاله خودم که تا حالا 3 بار ivf کرده جدا اسم اوردم