2777
2789

از بقیه نظر ها نه ولی از نظر مالی سطح دوستام از من خیلی بالاتره من اذیتم 

دورانی که پی ام اس میشم ریاد به این قضیه فکر میکنم الانم باز حساس شدم 

🥹

از کجا متوجه شدی سطح مالی شون بالاتره ؟ ماشین و اینا رو میگی ؟یا چیز خاصی دارن درکل بیخیال شمام ...

منظورم از جمع کن   پولات بوداااا 😅😅😅 میگم پولاتو جمع کن چیز میز بخر ماشین و اینا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا متوجه شدی سطح مالی شون بالاتره ؟ ماشین و اینا رو میگی ؟یا چیز خاصی دارن درکل بیخیال شمام ...

خودشون که زحمتی نکشیدن پولشون از باباشونه 

تک فرزندن 

از اینکه هر هفتههههه از این پاساژ به اون مغازه لباسای برند میخرن و مدام اینترنتی از خارج کشور لباس و لوازم ارایش سفارش میدن

ماشین شخصی دارن 

محصولات شخصی گرون دارن و … 

مسافرت خوب میرن 

منظورم از جمع کن پولات بوداااا 😅😅😅 میگم پولاتو جمع کن چیز میز بخر ماشین و اینا

عزیزم چطور پولامو جمع کنم مگه کلا چقدر پول دستم هست که جمع کنم 

الان یه کوییک ۴۰۰ ۵۰۰ تومنه بعد همین تفاوت که اونا با پول باباشون یه شبه ماشین دار شدن و من باید زحمت بکشم هم ازارم میده

عزیزم چطور پولامو جمع کنم مگه کلا چقدر پول دستم هست که جمع کنم الان یه کوییک ۴۰۰ ۵۰۰ تومنه بعد همین ...

آره درک میکنم     چون منم پدر مادرم آدمهای ضعیفی بودن الان میبینم چقدر فرق داره   ما هرچقدرم زحمت بکشیم ۳ هیچ عقبیم انگار     

با کسی دوستی کنین که هم سطح خودتون باشه که اذیت نشین 

و گرنه داغون میشین از مقایسه و حسرت مال دیگران رو خوردن 

به کسایی که از نظر مالی  پایین تر از خودتون هستن فکر کنین 

تلاش کنین آرامش‌ داشته باشین که سلامت بمونین و گرنه ثروت زیاد که ندارین مریضم میشین دیگ زندگی براتون لذتی نداره 

خودشون که زحمتی نکشیدن پولشون از باباشونه تک فرزندن از اینکه هر هفتههههه از این پاساژ به اون مغازه ل ...

با کسایی که تو ی سطح هستی سعی کن بیشتر ارتباط داشته باشی

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀