2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440018 بازدید | 117674 پست
سلام منم این ماه کلومیفن خوردم.از16پری نوک سینم حساس شده بود.28پریبی بی زدم منفی شد...شبش فقط ی لک صورتی خون آبه ای روی دستمال دیدم.دیگه چیزی ندیدم...امروز درد نوک سینم هم کم شده.ولی از پری خبری نیست...31 پری هستم.
آرام باش!توکل کن...تفکر کن...سپس آستین ها را بالا بزن...آنگاه دستان خدا را میبینی که زودتر از دستان تو دست به کار شده اند...
مامی جون زود بی بی زدی دوباره بذار
همه میپندارند که عکس پدرم رابه دیوارخانه ام آویخته ام ...اما نمیدانند که دیوار خانه ام رابه عکس پدرتکیه داده ام....... براشادی روح همه ی پدرای آسمونی عل الخصوص پدر من صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و اما به نام گمنام ترین واژه قرن "پدر" ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﭘﺪﺭ" ﺧﺎﻟﯿﺴﺖ ... ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﻮﺩ : ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭘﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ، ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﻧﺎﻥ ﻣﯿﺪﺍﺩ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﮕﺮﺍﻧﺖ ... ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﺑﻐﺾ ﻓﺮﻭ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺕ ﮐﻪ ﺷﺎﻧﻪ ﯼ ﮐﻮﻩ ﺭﺍ ﻟﺮﺯﺍﻧﺪ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﻏﺮﺑﺘﺖ، ﻭﻗﺘﯽ ﻫﯿﭻ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯾﺖ ﻧﯿﺴﺖ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامی جون درد نوک سینه از 16 پریود می تونه برای کلومیفن هم باشه ولی اینکه لک دیدی می تونه نشونه لانه گیزینی باشه دوره هات چند روزه هستش
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
سلام هستی جونم هنوز خبری نیست که اما ته دلم کلی امید دارم که دیگه این ماه مامان بشم و از شر این ای یو ای ماه به ماه خلاص بشم ندا جونم من که فقط آخر شب روز ٢٤ پری یه چیزی اندازه ماش مثه خون لخته شده دیدم که اونم چون تو دستشویی خودمو پاک کردم متوجهش شدم رو دستمال خونی شد پخش شد دیگه چیزی ندیدم دو شب بعدشم ترشح صورتی کمرنگ دیدم دیگه چیزی ندیدم خیلی کم ترشح دارم امروز ٢٩پریم اصولا ٢٧ یا ٢٨ روزه میشدم.دیروز صبح بی بی منفی شد.
شنبه چه خبر باشه اینجا ایشالا همه بیاین و خبر مامان شدنتونو بدین
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.
بچه ها این ماه پارازیت لکه بینی ول دادن چرا همه اینجوری شدن
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
مارال جون امیدوارم که شما و سوره جون حتما این ماه باردار باشین
ندا جون باهات موافقم. الان گاهی سینه چپم تیرمیکشه.ترشح هم کمی دارم..
آرام باش!توکل کن...تفکر کن...سپس آستین ها را بالا بزن...آنگاه دستان خدا را میبینی که زودتر از دستان تو دست به کار شده اند...