2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439734 بازدید | 117674 پست
من در حال خاصی نیستم این ماه تقریبا اقدام نداشتم شاید بذارم واسه بعد از ماه رمضان
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.
لی لی جون منفورمین واسه قند هست ولی واسه درمان تنبلی هم استفاده میشه که خوبم جواب میده
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی خدایی اگه حامله نباشم باید برم دکتر خیلی درد دارم و رحم وتخمدان هام بدجور تیر میکشه
خداوندا پناهم باش یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم بااااااااااااااااااااااش خدا جونم شکرت
لی لی جون اگه یکم مشکل تنبلی تخمدانم داشته باشی ممکنه بده
خواهش عزیزم
چرا من این صفحه رو ندیدم لیلی جون متفورمین برای قند هست ولی به خاطر اینکه سوخت و ساز بدن رو بالا می بره برای لاغری هم می خورن و برای اینکه به هورمون های زنانه هم کمک می کنه دکتر زنان می دن تا هورمون مردانه کم شه و به تخمکگذاری کمک کنه عزیزم گفتیم اگر زخم زیاد باشه و با دارو درمان نشه بعد از زایمان دکترها فریز می کنن ثنا جون یه بی بی بذار ترس چرا از ما یاد بگیر روزی یک دونه شاید هم دوتا می ذاریم
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
مامان نیما واقعا قهر کردی ؟
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
کسی از ٱواناز خبر نداره؟ کجایی دختر بیا یه خبر از خودت بده
اواناز امروز دکتر داره حتما بیاد خبر میده