2777
2789

خانما من بینهایت عاشق غذا خوردنم قدم۱۷۶

وزنم۹۰

۴ساله زایمان کردم

قبلا خیلی بااراده بودما ولی الان وااااای کافیه نخورم یا کم بخورم عصبی میشم میلرزم ضعف میکنم

اصلا یه وضعیتی

قیافمم تعریف از خود نباشه جذاب و قشنگه قشنگ دارم گند میزنم ب همچیم

غبغب دارم😭😭😭😭😭

آره اضافه وزن داری

بایداصولی رژیم بگیری

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رژیم فستینگ بگیر 

البته قبلش یه دکتر گوارش برو چون مشخصه یه چیزی شبیه میکروب معده داری 

منم همینم همین الان هر چی بخورم نیم ساعت بعد یجوری گشنم میشه انگار چند روز هیچی نخوردم 

تنها شانسم اینه که هر چی بخورم استعداد چاقی ندارم 

نکنه قندت بالاس یه چک کن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

کم بخور همیشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تیروئید دارم

همون پس تیروئید داری اینجور میخوری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

کم بخور همیشه بخور

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔