2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440329 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ندا جون من سیکلم 28 روزه است... من فقط یه روز اون هم بعد از سونوی واژینال که کفت 3 فولیه بالغ داری روز 20 بود رفتم .... البته کیت تخمک گذاریم منفی بود ولی من اقدام کردم ووو همون یه بار که جواب نداد دیگه. مثل این که فولیها تخمک رو آزاد نکردند
سلام.من تازه امروز عضو شدم به خاطر این که مشکوکم ک حامله شده باشم.6-5 روزه زمان پریودیم میگذره دو روز پیش چندتا لک قهوه ای دیدم فک کردم پریود شدم ولی دیگه خبری نشد.دردام مثل زمانیه که قراره پریود بشم.کمردرد،پادرد،دل دردو....
درضمن من 2 سال ال دی خوردم و 3 ماهه دارم طبیعی پیشگیری میکنم.این ماه دوبار مجبور شدم قرض اضطراری بخورم.
لطفا اونایی که اطلاعات دارن کمک کنن.
اگه حامله باشم قرصای که خوردم روی بچه تاثیر میذاره؟
راستی هیچ علامت دیگه ای ندارم.....
آتی جون اون قرص ها واسه اینه که سطح هورمون ها رو بالا ببره تا نذاره لانه گذاری تخم لقاح یافته توی رحمت انجام بشه... ولی اگه تاثی نکرده باشه یعنی این که تو باردار بشی فکر نمی کنم ضرری برای تو یا نی نی داشته باشه.
نگران نباش