2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438348 بازدید | 117674 پست
سلام خانوما ( همون بچه ها صمیمی تره )
خوبین
من همیشه زمان پری از چند روز قبل تا چند روز بعدش سردردهای زیادی میگیرم و یک چشمم واقعا دیگه از کار میفته
ممکنه در زمان بارداری هم همین حالات رو داشته باشم؟

هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز روز 31 پریودیمه معمولا بایستی دیروز میشدم ... ولی خبری نیست ... علائم پریودی رو زیاد ندارم مثل درد زیر شکم ... فقط یه وقتهایی تیر میکشه زیر دلم ... و ترشحاتم هم که زیاد شده ...سینه ها هم حساس شدن هم تیر میکشن و هم درد میکنن... به نظر شما من باردارم؟
سلام بچه ها کسی هست؟ من امروز صبح یعنی دو روز بعد از موعد پریودیم از بی بی چک استفاده کردم ولی منفی بود...متاسفانه .... ولی پریود هم که نشدم ... لطفا کسی هست که تا حالا بعداز روز پریودیش گذشته باشه از بی بی چک استفاده کرده باشه منفی بوده (جواب تستش )بعد متوجه شده که بارداره؟
ای بابا من این ماه یک هفته دیر تر پری شدم.داشتم مطمئن می شدم که باردارم و می خواستم برم آزمایش بدم چون همیشه پری ها مرتب بود اما بعد از یک هفته شدم.به نظرم حداقل 2هفته باید صبر کرد.
با عرض سلام و روز بخیر خدمت دوستان عزیز ...
من الان هشت روز از پریودیم عقب افتاده که زیاد هم علائم پریودی رو ندارم بعضی وقتها زیر دلم و یا کمرم درد میگیره و زود ول میکنه ...البته سینه هام هم هم تیر میکشه و هم درد میکنه ترشحم هم که زیاد شده میل جنسی ام هم خوبه ... و اینکه 3 روز بعد از اینکه از پریودیم عقب افتادم در عین اینکه رنگ ترشحاتم عادی بود ولی احساس سوزش داشتم (عفونت) هنوز هم گاهی اوقات احساس سوزش دارم ولی رنگ ترشحم هیج مشکلی نداره ...یا بد بو نیست .... از بی بی چک هم که استفاده کردم (در بالا اشاره کردم) منفی بود....به نظر شما من باردارم ؟
باران جان با توجه به اینکه ده روز از پریودت گذشته وبهتره یه آزمایش خون بدی... در غیر این صورت اگر باردار نباشی

ممکنه این حالات از روی استرس بوجود بیاد... سعی کن آروم باشی...
سلام دوستان من دوره پریودم معمولا نا منظمه و بین 30 تا 38 روز تغیر می کنه الانم هنوز 15 روز مونده تا پریودم. ولی از 4و5 روز پیش همش بدنم گر می گیره بعد یه هو سردم میشه شکمم همش درد های منقطع داره کمر درد شدید دارم به شدت بی حوصله و خوابالو شدم یه کمی هم حالت تهوع دارم من هیچ وقت اینجوری نمی شدم از اون جایی که می گن واسه بیبی چک حتما باید از پرویدت گذشته باشه الان نمی دونم چه کار کنم.به نظر شما امکان بارداری هست؟