2777
2789
عنوان

دختر تورکم

70 بازدید | 13 پست

ماتورکا خانومامون بسازن اکثرا اقایون هم غیرتی و اهل کار 

خودم شخصا هر قوم ایران رو دوست دارم عرب لر کرد بلوچ فارس ترک شمال تا غرب مشرق تا مغرب با هیچ قومی مشکل ندارم 

شما هم بیاین از خصوصیات قومتون بگین و بگین چ قومی هستین بقیه هم خوبی بدی از هر قومی دیدن تاکید میکنممم خیلی محترمانه نظر بدن 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم بختیاری ام زن و مردمون مهربون و خوش صحبتن تنها ایراد مردای ایلم اینه که تعصبی ان 

عروس تورکام خیلی ادمای خوب و بی حاشیه ان مرداشون ب شدت زن دوستن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

خودم بختیاری ام زن و مردمون مهربون و خوش صحبتن تنها ایراد مردای ایلم اینه که تعصبی ان عروس تورکام خی ...

بختیاریا خیلی ادمای خوبی ان غذاهاشونمممم ک نگممم

من  فارسم 

اهل شهری که معروفن به مهمون نوازی

البته همه ی ایرانی ها مهمون نوازن و مخصوصا شیرازی ها

منم همه ی اقوام رو دوس دارم و با هیچکدوم مشکل ندارم

بوس به همه ی ایرانی های وطن دوست 😘

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن 

بختیاریا خیلی ادمای خوبی ان غذاهاشونمممم ک نگممم

ممنون عزیزم شما لطف وارین💚

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من فارسم اهل شهری که معروفن به مهمون نوازیالبته همه ی ایرانی ها مهمون نوازن و مخصوصا شیرازی هامنم ه ...

اصلا با فارس ها در نیوفتادم ولی تعریفتون رو خیلی شنیدم 

من اصالتا تورکم و یکی از خصوصیات بارز مردهای تورک میدونی چیه ؟؟ اینکه مسئولیت پذیرن و نمیزارن زن دست به سیاه سفید بزنه عاشق این غیرتشونم که تن للل***ش نیستن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
من اصالتا تورکم و یکی از خصوصیات بارز مردهای تورک میدونی چیه ؟؟ اینکه مسئولیت پذیرن و نمیزارن زن دست ...

زیادم اونطور نیس خواهر😂