2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت دیگه دوستت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان تو به إرامش نیاز داری، حتی خودت باید خودت رو آروم کنی، دست خودم نیست معنی نداره، همه چیز دست خودته، بخاطر اون بچه هم شده خودت و زندگیت رو آروم کن. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
اخه قصم خورد داشت زنگ میزد به مادرش مادرش ازخداشه زندگیمونوخراب کنه

اینطوریا هم نیست شما حساس شدی 

ببین عزیزم یه چیزی میگم دلخور نشی درسته بارداری اما اون همسرهایی که هر روز برای زن باردارشون گل و اینا میخرن برای فیلمهاست من سه بار بچه دارشدم خیلی سخت خست بارداریم اما اصلا از اون خبرها نبود سعی کن زندگیت رو گرم کنی 

اون قسم هم بیخبال یه چیزی کفته زود یادش میره نمیگم نازش رو بکش اگه دوست نداری نکش اما به خاطر بچه ات که الان توی دنیا فقط تو رو داره یک کمی منطقی باش 

به همسرت به خودت برس الان پاسو یه ناهار خوشمزه بپز اگه حال داری برو برای خودت گل بخر اگه بلدی یه کیک درست کن شاد باش 

با شادی زن خونه شاد میشه یادت باشه شما ستون خونه ای و همسرت سقف اگه ستون سست باشه سقف نمیتونه خوب کارش رو انجام بده 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
نه پسره

چه جالب. من فکر میکردم سر دختر آدم زودرنج و احساسی میشه.همش به خودت روحیه بده با خودت حرف بزن بگو من تا چند ماه دیگه یه پسر نازو دارم شیر میدم 

خیلی تاثیر داره

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

عزیزم خواهرانه بهت میگم تو دوران حاملگی هم باید مواظب جسممون باشین و هم مواظب روحمون و از اون مهم تر باید مواظب اخلاق و رفتارمون باشیم چون نی نی کوچولوی قشنگ توی شکمت داره اخلاق و رفتار و دغدغه های مامانشو یاد میگیره و وقتی به دنیا بیاد اخلاق و رفتار مادر در دوران حاملگی و حتی اینکه مامانش چه کسی یا چه چیزی رو دوست داره یا نداره بطور پیش فرض در ذهن داره پس به نی نی بگو که مامان و باباش دوسش دارن و براشون عزیزه و بهش بگو که باید دنبال کارای خوب و خوشحالی و یاد گرفتن چیزای خوب باشیم براش چیزای خوب بخون شکمت رو نوازش کن و غصه نخور تا نی نی با اخلاقای خوب دنیا بیاد شما که اخلاقتو عوض کنی دنیا عوض میشه

مادرشوهری ک این همه بهت توهین میکنه چطور دلش ب حالت میسوزه وقتی دعوا کردین؟👊😂😂😂😂😂

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️