2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت دیگه دوستت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 39 پست
شما دیگه مادری با قبل فرق کردی  همسرت عصبانیه مطمئن باش جدی نگفته یه چند روزی آروم باش سربه سر ...

اخه قصم خورد داشت زنگ میزد به مادرش مادرش ازخداشه زندگیمونوخراب کنه

😭💔دست من نیست بخدا

اه از این استیکر هایی که میفرستی معلومه نازک نارنجی هستی منم گفتم خودتو کنترل کن

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره😭😔💔

خب الان ممکنه اتفاقی براش بیفته

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

نمیدونم‌چرا میگی دست خودم نیست منم باردارم یه بارداری خیلی سخت ماهها استراحت مطلق و داغون ولی تا حالا نشده کاری کنم یا حرفی بزنم که روش اراده نداشته باشم بخدا بارداری بیماری لا علاج روحی و جسمی نیست تو این مدت گند نزنین به زندگیاتون

17😞💔

برو سونوگرافی بده تروخدا

بگو به شکمم ضربه محکم خورده 

سونو بده خیالت راحت شه 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

یه لحظه خودت رو بزار جای همسرت، ببین زنی مثل خودت رو می‌تونستی دوست داشته باشی؟!

بیشتر این بدخلقی های بارداری تاثیر تلقینه وگرنه چرا قبلنا از این ادا و اصول ها نبود؟!...

قوی باش این ضعف و نق و نوق واسه چیه؟

وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪
2810