2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت دیگه دوستت ندارم

778 بازدید | 39 پست

😔😞من حاملم اینروزا یک مسحله روبزرگ میکنم دست خودم نییت شوهرم تویک روز اومدمنت کشی من ای قهرکردم دست خودم نیست اخر شب دیشب بهم گفت میزارمت میرم که قدرمو بدونی گفتم بجهنم

تهدید نکن گفت جدی هم زنگ زد مادرش که بگه بیاد منو ببره خونه مامان بزرگم😔که نزاشتم مادرش گفت دعوا کردین دلش بحالم سوخت گفت نه کلی بهم گفت نمیخامت دفعه دیگه میبرمت مثل سگ میندازمت خودم میرم زن دیگه میگیرم میرم تهران💔💔💔بخاطرش به شکمم مشت زدم😭دیشب گفت بخدا دیگه دوستت ندارم نمیخامت برام مهم نیستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم حال روحیت خوب نیست ولی شوهر رمانتیک و مهربون مال قصه هاست تواین شرایط بد اقتصادی و هزار جور مشکل دیگه هیچکس اعصاب روان نداره پس هی دنبال حرف و حدیث نباش ک دعواتون بشه

خودتو کنترل کن فک کردی حامله ای همه نازتو میکشن و تحملت میکنن نه بلاخره صبر اونام تموم میشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

شما دیگه مادری با قبل فرق کردی 

همسرت عصبانیه مطمئن باش جدی نگفته یه چند روزی آروم باش سربه سرش نزار بزار جو خونه ات آروم بسه حداقل بخاطر بچه ات

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

چرا مشت زدی خیلی خطر داره اون بچه گناهش چیه؟ اخه محکم زدی؟

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
2810