2777
2789
راستش امسال پر شدیم از برنامه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دایی ام ! از خا ر جه ! میاد ! از بیست و ششم تا 15 فروردین !! مطمئنا همه روزامون اینطوری پر میشه !!! ولی باید ولایت هم بریم .. مادره دیگه حق داره بهش سر بزنیم ... باید سر مزار مامان بزرگ مهربونم هم بریم خب !!! (همون ولایت!) .... از طرفی قبل از اینکه دایی تصمیم به اومدن داشته باشن ... دلمون خواست بریم "یـــزد" .... که اقداماتی هم کردیم .............. !!! اما خب مامان اینا که فعلا منصرف شدن ! ما هنوز معلوم نیست ! .... از اون طرف هم 10 ام عروسی ه پسر خالمه .. /////// خدا به خیر بگذرونه ...
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
خب از همه التماس دعا .. این موقع هر کی نیست !!! رفته سر سجاده ی نمازش ...................... نه ؟؟

بچه ها .... یه پیشنهادی دارم !!! هر کی موافقه ... بگه .. ممنون ... به خاطر قرار گرفتن اکثریت گلهامون در آستانه ی بیست و چهارماهگی یا همون دو سالگی و ورود بهار و رفع کسالت از اینجا و شلوغ پلوغ شدن اینجا و ..... حاضرین یه حرکت دیگه مثل صفحه ی 1389 داشته باشیم ............... هر کی هر کدوم از عکسای فرشته اش رو ... که خیلی خیلی خیلی دوستش داره (البته می دونم مامانا همه ی عکسا رو دوست دارن چون همشون خاطره ای پشتشه و ....) ولی خب بازم هر کی یه عکسی از دوران نوزادی گلش و بذاره تو یه صفحه ی خاص . حاضرین ؟ بیاین و نظر بدین و بسته به حاضر ین و غایبین .. یه مهلت زمانی مشخص کنیم و .. بعد یه صفحه رو اعلام کنیم و همه ی عکسا رو بذاریم اونجا ... از نوزادیشون یا .... بعدش .... یکی دو تا سه تا .. هر چند تا هر کی دوست داره .. نمی خواد تو یه صفحه باشه حتما ... می خوام اینجا رو از این حالت سکون دم ! عیدی !!! در بیارم !!! والا .. ببینم چقدر می شه روی همکاریتون حساب باز کرد .. یادتونه اون روز پرستو عکس نوزادیه آوا رو گذاشته بود !! چه همه سر ذوق اومدیم و ..... حاضرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوام برای خودمون تکرار کنیم که "هر نوزادی که به دنیا میاد ... این پیام رو با خودش داره که / خدا ... هنوز از انسان ناامید نشده است!" / ................
و ما نه تنها مثل روز اول نوزادیشون بلکه خیلی بیشتر و بیشتر دوستشون داریم و خدا رو شاکریم ......................
می دونم که رومو زمین نمی ندازین ..................... (البته با اجازه از پرستو و اهدای حق چاپ محفوظ !! بهش به خاطر ایده ی خوشگلش برای صفحه ی 1389) .................... اجازه هست ؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارایی منتظر جواب یاقوت و ضحی و پرستو هستم .... فکر کنم قرار شد پرینت بگیرن ... بنابراین همون عکسا خوبه ............ در ضمن تو عکس داری ؟ و می تونی بذاری ؟ که می گی ؟ رمز لب تاپ همسری رو کشف کردی مگه ؟؟؟؟ والا !!
((چشمک))
اتفاقا عکس امیر خوبه که ! ... منم بی خود گیر دادم اصلن .. عکس مهنا هم خوبه ..............
وای بچه ها ... یاد گرفته می گه : شنگول و منگول و حبه ی انگور .............. ولی نمی دونین به جاش چی می گه !!!؟؟؟ نمی تونم بنویسم باید خودتون بشنوین............. چگول و مگول و حقه ی بگول !!! می دونه ما دوست داریم ... هی تکرارش می کنه و هر موقع میگه قصه بگو .. می گم چی بگم ؟ می گه : چگول و مگول و حقه ی بگول !!! ............... جاااااان
مانلی جان من عاشق ایده تم و کاملا استقبال میکنم چقدر قشنگ نوشتی ..
از این فکر ها تو ذهن همه هست ولی این که اینجور قشنگ مطرح بشه همه رو سر ذوق میاره ....
من حتما میزارم هم نوزادیش هم یک عکس بامزه هم اونی که عاشقشم

:((((((( دارم گریه میکنم ..... دلم شکست بر میگردم
پرستو ............ منظورم همین شکوفه هاست .... ببخشید اگه مطرح کردم یا بد مطرح کردم .. این عکسی که می خواد بره وسط شکوفه ها .....رو می گم ......... چاپی که نیست ؟ پرینته دیگه ؟؟ آره ؟؟؟
چی بگم ؟؟ اخلاقشو نمی دونستی که زود ناراحت میشه یا نه ؟؟؟ شاید واقعا نمی تونه بیاد ... نمی گم به خاطر این موضوع گریه نکن ... اما نذار لحظه های زندگیتو کسی که درکت نمی کنه خراب کنه ................... کاش من بودم .. خودمون می رفتیم .... آوا رم می بردیم ....................
بابت جواب مثبتت برای عکس نوزادی بچه ها ممنون . به نظرت تا کی مهلت داشته باشیم خوبه ؟؟ مثلا نزدیکای سال تحویل خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! یا زودتر ؟؟؟ مثلا شب تولد اولین های تاپیک ؟؟ کوشا و آنیسا ؟؟؟ چطوره ؟؟
شادی جان ............ پس برو تو کارش .... 25 تا ببـــــــــــــــــــــــــــــر بخر ... (هزینه اشو قشنگ به خاطر بسپری ها !) ممنون
من دلم می خواد ببینمش ! میشه یه عکس از رونیکا بذاری که ببرش هم توش باشه من دو تاشونو با هم ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!! چشمک
ممنون
آره عزیزم نزدیک های سال نو
اصلا خودم میام همشو بر میدارم روز 29 ام میزارم رو صفحه
بعد هر کی بیاد یک آرزوی خوشگل واسه بچه خودشو بقیه بنویسه

خیلی خوشگل میشه

بچه ها 2 هفته وقته ها بزارین قشنگ میشه
اینجوری بک آپ گرفتن از صفحات واقعا خاطره داره
نه حرفهای مزخرف من که از ذهن آشفته ام میریزه بیرون

کاش بودی مانلی
..... آزه همیشه بهش بر میخوره و من همیشه نازشو میکشم

راست میگی ولش کن ...
ولی به بدبخت شوهرم چی بگم
این آخر سالی برای من مرخصی گرفته طفلی که من روحیه ام عوض بشه
زنگ بزنم بگم نیاد
.........

نه عزیز م چرا بد مطرح کنی .....
فکر کنم بخوان پرینت بگیرن ...
یعنی صرف با پرینته .....
بازم خودشون باید بگن .......
پرستو .............. زنگ بزن همسرت نیاد .... بهش فکر نکن فعلا ... اینطوری فکر کن که اصلا منظور اذیت کردن ! نداشته !!! ............ (چشمک)

خیلی خوبه / نظر منو تکمیل کردیا .. آره شب عید همه رو یه جا بذاریم و .... عالی میشه .. ولی مثلا کسی اگه (مثل خود من!)‌ اون موقع به نت دسترسی نداشت چی ؟؟؟ عکسو قبلا بذاریم .. تو بردار ........... اون روز سر جمع کن به امید خدا ! اگه زحمتت نیست ... ؟؟ ممنون
من برم فعلا بای ..
شادی خبر بده نتیجه رو ............ ممنون
تا میاد بنویسم

مانلی موافقم باهات بعدش هم یه نفر (پرستو) چشمـــــــــک ..همرو با سلیقه خودش جفت و جور کنه بیاره صفحه اول
فکر کنم از کارای بامزشون هم عکس بذاریم جالب بشه

چند تا عکس داغ از مانلی

چند روزه روزا نمیخوابه بعد ساعت 10 شب ببینید چجوری وسط بازیش خوابش برد

http://upload.ninifa.com/images/uysa572e6z5a1dahvn0.jpg

اینم وقتی میگم بخند نمیخنده ولی وقتی میگم نخند

http://upload.ninifa.com/images/ii5640rzb0m2r23hbmng.jpg

اینم از کاردستی های کلاسشون.اثر دست خودشه

http://upload.ninifa.com/images/gwxgow75unuo1us2t3b.jpg

اینم وقتی میخواهد از رو تختش بیاد پایین

http://upload.ninifa.com/images/uysa572e6z5a1dahvn0.jpg

باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
به به مانلی خانوم شیطون.نیوفتی از رو تخت..........چه کار هنری باحالی.........
من نمی دونم چرا اینقدر خوابم می اد نا ندارم دستم رو بلند کنم..........هنوز کار عیدم رو شروع نکرده انقدر خستم در عوض دیروز کلی خرید کردم مخصوصا برای شایان کلی لباس گرفتم انقدر خود شایان ذوق می کرد ..همه رو رو هم پوشیده بود و در نمی اورد.........
راستش من چون تند تند خوندم منظورتون رو نفهمیدم یعنی چی اونوقت عکسی که دوست داریم رو کجا بزاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم می رم خونه بوس برای همه