2777
2789
دیر نیست که!چهار روز میشه.....سه تایی،بیفتین به جون خونه.....آخ جون که بابات چه کیفی میکنه،بعدش .....دختراش خونه را کردند دسته گل.....البته تو یه کارهایی هم از نفیسه کمک بگیرید...براش خوبه...............من وتو که دختر نداریم،خیلی تنهاییماااااااا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم دیدم هستی:-)
نمیخوام کسی را صدا بزنم.............الان همه سرشون شلوغه،کار دارند،خرید دارند،خونه تکونی دارند.

همه که مثل من بیکار و بی انگیزه نیستن،والاااااا.اخر ساله دیگه.
خوب میاد میخونه!

مال منم هیچکدومشون نیستن......:-P

اشتها که نیست دارم.
النازززززززززز یادته سر لیستم چی گفتی؟؟؟؟*سارایی فکر نمیکنی،کوتاهه،لیست کاندیداهااا*چقدر خندیدم.
من.......نه...........این رقم را خدا،باهام انشاله کنار بیاد.
سه تاااااا......
تینا جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟
سمیه جون.....منم شماره ات را الان برداشتم،با اجازه،اگه راضی هستی.؟

درسا جون.....تک تک هستی؟؟؟؟نازی،انشاله نذاری مانلی تک بمونه ها.من جای تو بودم،هفت،هشتدتا ردیف میکردم،بابا مامانت هم سرشون حسابی گرم میشدااااااا........فکر کن به پیشنهاد بی فکر من:-P

تینا جون.....شما هم یه دونه ایی؟؟در دونه ایی؟؟؟

پرستو داره تی وی این اهنگ را میخونه

جوانییییی رفتی از دستم.....کم مونده گریه ام بگیره..حس پیری برم مستولی گشت.
ندیدم سودی از جوانی در زندگانی
چه حاصل از زندگانی دور از جوانی
سلام به همگی

خوبین ؟ من اومدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلاس داشتم !! دم عیدی .................. !! پوفففففففففففففففففففففففففففف

چه خبر ؟‌
شادی ؟؟!! اون که حرفشم فعلا نزن .. حالا می بینیم همو ... می دی بهم ! جدی گفتم / چند تا ببر می تونی بخری ؟؟؟ فکر کنم 25 تا می خوایم !! نه ؟ پرستو آمار داری ؟؟؟‌
راستی یاقوت جونم ........................ یه سوال ! عکس بچه ها رو می دی چاپ کنن یا نه ! پرینت ؟؟ اگه می دی برای چاپ اجازه هست من یه عکس دیگه از مهنا عسلی برات ایمیل کنم ؟؟ شرمنده ها !
سارایی ................ ول کن بابا دنیا برای همه دو روزه .. پیر و جوون نداره که ! چشمک!
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
نگار ممنون برای جواب !!! خوبی ؟ خدا قوت .............. به این فکر می کنم / فکر کن ... که اینا برات ذخیره می شه و یه جایی یه خوبی ای به زندگیت بر می گرده که ... تصورشم نمی تونی بکنی مال چی بوده .... ایلیا رو ببوس
مریم ..... بیا و بگو که بهتری ...
تینا شماها خوبین ؟
سمی ................................ فک کنم این بار بیای بگی که 10 فروردین عروسیه خواهرته ! آره ؟؟‌چقدر کم پیدا شدی ...
سانی .... آرومی ؟؟
الناز .....................
ناهید
شیرین
عاطفه
نغمه ..
کوجایین پَ؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
می دونستم بیام همه رفتین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثل 5شنبه ها !! که من نیستم / همه هستن !!!! والا !

خب من راه حل نگار رو امتحان کردم ............... صفحه به صفحه میشه .. هر کی می خواد بسم الله !!!! ضحی ....... فائزه ... و همه کسایی که از خاطراتمون ! بک آپ می خواستن ... دست به کار شین ... می تونیم تقسیمش هم کنیم و یه جوری به هم برسونیم ... مثلا روی یه سی دی !! هر کسی که می خواد ....
ممنون نگار عزیز ....... اینو می رم اون ور هم می ذارم ... با اجازه !!!؟؟؟؟
مانلی................من شــــــــــــــــــــارز موبایلم تموم شد...اومدم لب تاپ را روشن کردم.

جای ضحـــــــــــــــی خالیه..................کاش مارا هم دعا بکنه.

مانلی هیچی ندارم بگم....حرفهایی که به نگار زدی را خوندم...به دلم نشست...............یعنی!!!!!!!
سارایی ............ تو خود استاد مایی عزیزم ............ منم می رم و میام .. شوخی کردم ... از تو خونه واقعا سخته اومدن .. می فهمم ...............
شیوا تو کجایی ؟؟
پرستو ........................ اوکی !!
رزا .................. خوبی ؟ اون ور پستت رو دیدم / عزیزم ..................