2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرد سرد ه

| مشاهده متن کامل بحث + 19756 بازدید | 148 پست
از اول همین بود؟ ینی تاالان دختری😑

نه کم کم این درد  دچار شد  اوایل ازدواج دوهفته یکبار الان ۴ ماه یکبار شده 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باید میرفت با یه اسکشوال ازدواج می‌کرد تا آخر عمر خوش و خرم زندگی می‌کردند نه اینکه بیاد این خانم ...

اره دیگه منم همینو میگم 

اما خب چون سک س تابو هست معمولا خیلی شناخت صورت نمیگیره قبل ازدواج. در مورد هومو هم خیلیا مجبور به ازدواج میشن برای پنهان کردن تمایلاتشون یا بعضی هم فکر میکنن درست میشن 

متاسفانه اینا مشکلات جوامع مذهبیه

میتونه از یه متخصص یا سکستراپ کمک بگیره.

اگر خودش ،یعنی خود مرد چنین کمبود و کسری رو تو خودش ببینه 

و برای درمان ش به پیش بره 

وگرنه گفتند مشاوره هم رفتیم 

باید به مردان آموزش داده بشه 

که ممکنه در برهه ای به خاطر شرایط زندگی ،سن ،،،،،

تمایلات کم بشه 

خجالت نداره 

و درصد بالایی براشون پیش می یاد 

و لطفاً برای اینکه زندگی تون رو به تباهی نبرید 

تشریف ببرید برای معالجه 

من شوهرم زگیل تناسلی داره هفته دوبار داریم میگه اذیت میشم دارو مصرف میکنه من نشستم رک بهش گفتم من کنار نمیام زود درمان شو درد کشیدن تو به من ربط نداره منم اذیت میشم.کلی معذرت خواهی کرد

نه اونو مطمئنم اخه با دایی خودم تو اداره همکارن صبح ۶ میره عصر ۴ میاد تازه ناهار میخوره  میخابه ...

خب همونطور که اقا میتونه وقتی زن تمکین نمبکنه طلاقش بده 

تو هم بگو اگه قراره بجای اینکه شوهرم باشی مثل برادرم باشی من نمیتونم باهات زندگی کنم 

چون رابطه جنسی یکی از مهمترین اصول و باید های زندگی مشترکه و هم زن هم مرد بهش نیاز دارن

شاید اینجوری بترسه خودشو درمان کنه