2777
2789
عنوان

سوال درمورد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 114 پست

هیچکس از دنیای دیگه ای خبر نداره چون بعد از مرگ واقعی تمام سلول های مغز از بین میرن و احیا امکان پذیر نیست وکسی اون دنیارو ندیده که برگرده تعریف کنه هواب هم که هیچچچچ سندیتی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید دنیایی باشه ولی این که تو کله ما فرو کردن که این دنیا هرچی بیشتر عذاب بکشیم بهشت نصیبمون میشه اعتقاد ندارم  چرا نباید تو این دنیا هم شاد باشیم وزندگی کنیم وبگیم اشکال نداره قراره اون دنیا بهترین زندگی رو داشته باشم به نظرم یه دروغ هایی رو به ما گفتن 

هیچکس از دنیای دیگه ای خبر نداره چون بعد از مرگ واقعی تمام سلول های مغز از بین میرن و احیا امکان پذی ...

روایات زیادی داریم 

افراد زیادی هم مرگ رو تجربه کردنو برگشتن آدمای عادی منظورمه نه کسیکه خیلی خاصو عالمو .. باشه 

هیچکس از دنیای دیگه ای خبر نداره چون بعد از مرگ واقعی تمام سلول های مغز از بین میرن و احیا امکان پذی ...

توی یک کتاب نوشته بود که یک ادم واقعا مرده بوده و بعد از خاک سپاری زنده میشه و میاد تو خواب مادرش و نجاتش میدن و خیلی چیز های خوبی از مرگ میگفته

طبق روایات و تجربیات کسایی که مرگ رو تجربه کردنو برگشتن

هیچکس مرگو تجربه نکرده و برگرده کما با مرگ متفاوت هست ایست قلبی با مرگ متفاوت هست همه ی این ها متفاوتن با مرگ واقعی که در مرگ واقعی همون شب اول تمام سلول های درون بدن از کار میوفتن و باکتری های سیستم گوارشی شروع به خوردن اون ها میکنن یا 4 دقیقه بعد از مرگ واقعی تمام سلول های مغز از بین میره و منفجر میشه

جواب همشون از نظر من مثبته .‌خودکشی هم اره یکی از عزیزامون خواب فامیلی که خودکشی کرده بود رو دیده بو ...

پس اگه آدم خوبی باشن آخر میرن بهشت

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
چرا خواهرت مرد جون بود اون لحظه بازم تورو میشناخت

اره جوون سرطان داشت، اره میشناخت تمیتونم کانل توضیح بدم چون دستم ب تایپ نمیره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
توی یک کتاب نوشته بود که یک ادم واقعا مرده بوده و بعد از خاک سپاری زنده میشه و میاد تو خواب مادرش و ...

عزیزم برو اتفاقاتی که برای افراد بعد از مرگ میوفته رو بخون تا چند سال پیش علم اونفدری پیشرفته نبوده و شاید اون فرد زنده بوده و به خاک سپرده شده بوده