متاسفانه تو ایران اینقدر روابط جنسی تابو هستن که اکثر آدما بدون هیچ شناختی از تمایلات جنسی همدیگه و بدون اینکه رابطه ای داشته باشم و با هم آشنا بشن از نظر جنسی با هم ازدواج میکنن، نتیجه اش هم میشه کلی ازدواج ناموفق یه خاطر مشکلات جنسی، چرا؟ چون دختر و پسر بدون هیچ آشنایی از بدن همدیگه و تمایلاتشون رفتن ازدواج کردن. معلومه که تعداد زیادیشون به مشکل میخورن و حداقل یه طرف یا باید بسوزه و بسازه یا مجبور میشه جدا شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی فقط فکر زیاد میکنم..اصلا کلافه شدم به نظر خودم استرس امتحاناته ولی تا این حد نباید باشه دیگه بخدا الان از بیخوابی چصام وا نمیشه ولی فکر عالم وادم میریزه تو سرم هم مثبت هم خیال بافی هم فکر منفی
دیگه چی میشه کرد یا باید پذیرفت و برای کمتر زجر کشیدن ،مشغول شد یا باید جدا شد ...
من خودم یه خانومم بنظر موقع نیاز خیلی به آدم فشار میاد واقعا سخته بنظرم باید تلاش کنه شوهرش رو درست کنه تهدید به طلاق کنه چ میدونم از کسی کمک بگیره بحث یه عمر زندگی یکی دو روز نیست ک بگی خودشو سرگرم کنه بالاخره بدن دستور به رابطه میده موقع نیاز
من شوهرم روز بله برون بهم گفت من خیلی گرمم من خودمم گرمم گفتم مشکلی ندارم البته یه ذره اذیت میشم ولی در کل از قبل باهام حرف زدیم کاش همه قبل ازدواج درمورد این چیزا حرف بزنن زشت ندونن
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم