2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرد سرد ه

| مشاهده متن کامل بحث + 19756 بازدید | 148 پست

متاسفانه تو ایران اینقدر روابط جنسی تابو هستن که اکثر آدما بدون هیچ شناختی از تمایلات جنسی همدیگه و بدون اینکه رابطه ای داشته باشم و با هم آشنا بشن از نظر جنسی با هم ازدواج میکنن، نتیجه اش هم میشه کلی ازدواج ناموفق یه خاطر مشکلات جنسی، چرا؟ چون دختر و پسر بدون هیچ آشنایی از بدن همدیگه و تمایلاتشون رفتن ازدواج کردن. معلومه که تعداد زیادیشون به مشکل میخورن و حداقل یه طرف یا باید بسوزه و بسازه یا مجبور میشه جدا شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدم آدم خودشو مشغول کنه نمیشه ک نیاز بدنی انسان سخته واقعا

دیگه چی میشه کرد 

یا باید پذیرفت و برای کمتر زجر کشیدن ،مشغول شد 

یا باید جدا شد 

حالا که همسر خوب هست فقط تو این مورد ضعیف هست 

به خاطر خوبی های دیگه 

ازش تماس و لمس دست یا بوسه و آغوش ساده بخواه 

اینها رو پایه هیت

شاید جای دیگه خالی میشه رابطه اتون چقدره؟

نه اونو مطمئنم اخه با دایی خودم تو اداره همکارن صبح ۶ میره عصر ۴ میاد تازه ناهار میخوره  میخابه تا ۷ونیم بعدم  شام و دوباره خواب 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
نه اونو مطمئنم اخه با دایی خودم تو اداره همکارن صبح ۶ میره عصر ۴ میاد تازه ناهار میخوره  میخابه ...

خوب اگه این نیست نطمئن باش امید هست یه مدت خودت بیخیال باش ببین چیکار میکنه

گناه من سادگی بود .
من لباس و ارایشمو عوض کردم نشد.سعی کردم مهربونتر و خوش اخلاقتر باشم نشد.ساعتای مختلف شبانه روزو امتح ...

آدمی که آسکشوال(فاقد میل جنسی) هست رو بکشی هم آسکشواله

ولی هیچوقت درک نکردم چرا ازدواج میکنن!!!! شاید حرف مردم

که همین حرف مردم باعث شده خیلیامون گند بزنیم به زندگی خودمون و دیگران 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
نه اونو مطمئنم اخه با دایی خودم تو اداره همکارن صبح ۶ میره عصر ۴ میاد تازه ناهار میخوره  میخابه ...

خوب پس کلا تمایل نداره شما هم  دوراه داری یا  باهاش کنار بیای یا جدابشی 

براساس شرایط خودت ببین کدوم بیشتر به صلاحته 

مشکلت چیه ؟

هیچی فقط فکر زیاد میکنم..اصلا کلافه شدم به نظر خودم استرس امتحاناته ولی تا این حد نباید باشه دیگه بخدا الان از بیخوابی چصام وا نمیشه ولی فکر عالم وادم میریزه تو سرم هم مثبت هم خیال بافی هم فکر منفی

نیلای
دیگه چی میشه کرد  یا باید پذیرفت و برای کمتر زجر کشیدن ،مشغول شد  یا باید جدا شد  ...

من خودم یه خانومم بنظر موقع نیاز خیلی به آدم فشار میاد واقعا سخته بنظرم باید تلاش کنه شوهرش رو درست کنه تهدید به طلاق کنه چ میدونم از کسی کمک بگیره بحث یه عمر زندگی یکی دو روز نیست ک بگی خودشو سرگرم کنه بالاخره بدن دستور به رابطه میده موقع نیاز 

من شوهرم روز بله برون بهم گفت من خیلی گرمم من خودمم گرمم گفتم مشکلی ندارم البته یه ذره اذیت میشم ولی در کل از قبل باهام حرف زدیم کاش همه قبل ازدواج درمورد این چیزا حرف بزنن زشت ندونن

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم