2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرد سرد ه

| مشاهده متن کامل بحث + 19756 بازدید | 148 پست
خب عزیزم ایشون میل جنسی ندارن یا خیلی کمه یا اصلا تمایلات دیگه ای داره. کاریش نمیشه کرد، هرچی هم شما ...

همه پسرا قبل ازدواج میگن من گرممممممم اصلا من آتیش😂

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
چندسالتونه هرکدوم

من۲۸ همسرم ۳۳

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم خیلیییی سردم دلم واسه شوهرم میسوزه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
متاسفانه تو ایران اینقدر روابط جنسی تابو هستن که اکثر آدما بدون هیچ شناختی از تمایلات جنسی همدیگه و ...

مگه تمایلات یکسان می مونه 

چه بسیار تو همین جا دیدم 

از شوهرانی که سالهای اول گرم بودند و الان یه تکه یخ ند 

یا خانم هایی که سرد بودن. حالا گرم ند یا بالعکس 

آدمی که آسکشوال(فاقد میل جنسی) هست رو بکشی هم آسکشواله ولی هیچوقت درک نکردم چرا ازدواج میکنن!!!! ...

خب اسکشوالن، نیاز به محبت و همدم دارن، اما خب باید با یه کسی مثل خودشون ازدواج کنم و به طرف بگن قبل ازدواج 

البته خب تو این جور موارد یه احتمال دیگه هست و اون هم هومو بودن آقاس، تو جوامع ما زیاد پیش میاد این مسئله

کلا‌سرده‌یا‌تو‌رابطه‌فقط؟

کلا 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
من خودم یه خانومم بنظر موقع نیاز خیلی به آدم فشار میاد واقعا سخته بنظرم باید تلاش کنه شوهرش رو درست ...

چه کار کنه 

وقتی میگه نه 

حالا چند بار خودش اول پیش قدم بشه 

بعد یه مدت دلزده ی رابطه ای میشه که خودش نیازمند ه و طرف مقابل عین خیالش هم نیست

خب اسکشوالن، نیاز به محبت و همدم دارن، اما خب باید با یه کسی مثل خودشون ازدواج کنم و به طرف بگن قبل ...

خب باید میرفت با یه اسکشوال ازدواج می‌کرد تا آخر عمر خوش و خرم زندگی می‌کردند نه اینکه بیاد این خانمو بدبخت کنه... 

اگه هم گ.ی هست بازم ازدواج با این خانم اشتباه بوده 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
مگه تمایلات یکسان می مونه  چه بسیار تو همین جا دیدم  از شوهرانی که سالهای اول گرم بودند ...

بله درسته، اما دیگه اون راهی براش وجود ندارد که آدم از قبل بدونه، اما بالاخره شناخت از تمایلات طرف مقابل لازمه قبل ازدواج، اخلاق هم تغییر میکنه، همه چی تغییر میکنه، اینجوری باشه یا کلا اصلا نباید ازدواج کرد یا بریم چشم بسته تو خیابون ده بیست سی چهل کنیم با یکی ازدواج کنیم با این منطق که خب چند سال دیگه ممکنه عوض شه، الان چرا برم باهاش آشنا شم! 

حرفتون منطقی نیست