2777
2789

زندگی عجیبه برا همه من کنجکاوی میکردم تو زندگی بازیگرا و خبرا و شایعات دورشون پیگیر بودم تا اینکه یکی از اقوام نزدیکمون برا خیانت به شوهرش گرفتن تو زندگی اون شخصم کنجکاوی کردم از روی دلسوزی الان پای خونواده خودمم کشسده شده الان همش از خدا میخوام من برا اینکار ببخشه و این بلا از زندگیمون کم بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم عزیزم همه ما از این روزا تو زندگیمون داشتیم و داریم و خواهیم داشت .این وضعیتی که توش هستی یه ...

خدا كنه زودتر بره جلو كم اوردم ميترسم نتونم خودمو خلاص كنم من ادم قوي نيستم 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
خدا كنه زودتر بره جلو كم اوردم ميترسم نتونم خودمو خلاص كنم من ادم قوي نيستم 

نگران نباش همه که از اول قوی نبودن این آدمای قوی که ازشون حرف میزنی همه شب های تاریکی مثل وضع الآن تو یا حتی خیلی بدتر رو صبح کردن که قوی شدن .

برا من اكثرش بدجوره روزاي خوبم كم و هرچي فكر ميكنم خدا بهم لطف كرده و سختي تموم شده ميبسنم فقط شر بو ...

دردناکه میدونی هرکی یه داستانی داره تقریبا مثل انشاس که یه بخشی رو نوشته وبقیشو تو باید ادامه بدی از این دید بهش نگاه کن که تا اینجای داستان نوشته شده بود بقیشو خودت ادامه بده هروقت دیدی داره عجیب میشه و دردناک قلم رو ول کن وقت قوی تر شدنه  این قسمت بهت کمک میکنه اینکه همیشه یه چیزایی هست برای خوشحالی ولی به چشم نمیاد بزار ایناهم تو داستانت باشه 

نه هر روز بدتر ميشم هر روز اصلا خودمو درك نميكنم چرا دارم خودمو از بين ميبرم 

خیلیا دوست دارن جای الان تو می بودن همون اول زندگی که خیانت دیدن می رفتن جدا می شدن تابادوتا بچه مجبور به زندگی جهنمی نباشن،🥺