2777
2789

مثلا من ١٦سال پيش نميدونستم خونه اي كه توش زندگي ميكنيم 

قراره ١٦سال بعد خودم تنها بيام توش زندگي كنم و اول به كسي كه عشق زندگيم بود خيلي عجيب و ناگهاني برسم و ازدواج كنم و بعد چند سال به بدترين شكل طلاق بگيرم و جهازمو جمع كنم تنها برم تو خونه ١٦سال پيش 😊

از زندگي حالم بهم ميخوره  كاش تموم شه 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم دقیقا همین طوره  دوبار ازدواج کردید؟؟

نه اين خونه پدرمه كه ١٦سال پيش توش با  خانوادم  زندگي ميكردم 

بعد رفتيم يه خونه ديگه و اينو داديم اجاره من كه كارم به طلاق كشيد اومدم همون خونه 

درسته هیچوقت یه جور نمیمونه 

برا من اكثرش بدجوره روزاي خوبم كم و هرچي فكر ميكنم خدا بهم لطف كرده و سختي تموم شده ميبسنم فقط شر بوده نه خير 

دقیقا زندگی همینه نه باید تو گذشته بمونی نه نگران آینده باشی تنها کسی که سود می‌بره کسیه که تو لحظه ...

لحظه كه برا من الان وحشتناكه توش نمونم راحت ترم

لحظه كه برا من الان وحشتناكه توش نمونم راحت ترم

می‌دونم عزیزم همه ما از این روزا تو زندگیمون داشتیم و داریم و خواهیم داشت .این وضعیتی که توش هستی یه روز تمام میشه هیچ چیزی ابدی نیست .یه جمله خوندم که گفته بود اگه فکر می‌کنی الان توی جهنمی ، چرا به تلاش و رفتن ادامه نمیدی؟ ادامه دادن و حرکت بهتر از موندن تو جهنمه ! مطمئن باش این وضعیت وحشتناک هم دیر یا زود تموم میشه درست همون طور که خودت زندگی رو توصیف کردی.پس کم نیار 👊