2777
2789
عنوان

چه شغلی دوست داشتید و الان شغلتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 111 پست
انشاءالله از همین طریق برنامه نویسی بعدا جذب ناسا بشه کاش اینجاهم تو زمینه هوافضا کلی پیشرفت کنیم

ممنونم.واقعا ای کاش

بخاطر این بچه به فکر مهاجرت افتادم اما وقتی پرس و جو و تحقیقاتم جدی شد هم خودم هم شوهرم دچار استرس و افسردگی شدیم.دوری سخته

طراحی وب چی هستش ؟ و اینکه چطوری یاد میگیری منم میخوام یه چیز جدید یاد بگیرم

تو این تاپیک توضیح دادم عزیزم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشق پزشکی بودم و خداروشکر با وجوداینکه سال اول نتونستم قبول بشم سال دوم قبول شدم  ولی الان خو ...

انشالله که سبز بمونید با عشقتون 

خیلی خوبه موفق شدید خانوم دکتر ⁦:,-)⁩

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
آخی واقعا برای ماها که عشق فضاییم حیفه. کاش ایرانم تو این زمینه پیشرفت کنه حداقل دختر شما و هم نسلاش ...

آره واقعا.دخترم بزرگترین آرزوش فضانورد شدنه.تو گوشیش پر از عکس سیارات و ستاره وکهکشان های مختلفه.اصلا چیزی نمی‌خواد جز فضا رفتن.وای حیف که نمیشه یا خیلی خیلی سخت میشه به این آرزو رسید.

واقعا من اگه چنتا کتاب و موزیک بهم بدن تا آخر عمرم همونجام کار خاصی ندارم توی شهر💔

دور از هیاهوی زندگی⁦:^)⁩

منم میام⁦^_^⁩

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
پزشکی و الان شغل شریف بیکاری

خیای ها بیکارن 

زیاد اذیت نکن خودت رو سرش 

انشالله کار هم پیدا می‌کنی ⁦:-)⁩

كارمند اداري شدم كارمند بانك

چه شغل خوبی 

موفق باشید 

از امضاتونم معلومه دوستش دارید 

⁦^_^⁩

دوس داشتم منجم بشم کلا تو اسمون و ستاره ها سیر میکردم 🤣🤣🤣 لعنتی ریاضیم خوب نبود نشد ک بشه

اشکال نداره 

دنیای آسمون ها خیلی قشنگه 

ریاضی واقعا....⁦^_^⁩