2777
2789
عنوان

تا تیپ نزنم و آرایش نکنم خرم نگام نمیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 51 پست
منم همینطور نمیدونم ب چی نگا میکنن کاش نگاه کردن جرم بود عین کشورایی مثل کره که زل زدن جرم محسوب میش ...

اره دقیقا من روانم اسیب دیده 

والا انگلا برن به پلنگا نگاه کنن که واسه جلب توجه هر کاری میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چه اشکال داره نگات نکنن وا

عزیزم مسئله نگاه کردن نیست شاید حتی فکر کنید منظورم نگاه پسرا و مرداست ولی دخترا و زنا هم همنیطورن اینجوری احساس میکنم لابد بدون آرایش چقد بد و زشتم

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

من هیچی نمیزنم فقط مسواک می زنم لباسامو مرتب میکنم براون مهم نیست کسی نگاه می‌کنه یا نه 

البته ضد آفتاب دوست دارم بزنم که پوستم خراب نشه ولی همش فک میکنم تو آفتاب داره از رو پوستم سره می‌کنه یا یه چیز اضافه رو پوست

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

حالا خیلی نیاز داری بهت نگاه کنن؟! خب نکنن به درک

عزیزم مسئله نگاه کردن نیست شاید حتی فکر کنید منظورم نگاه پسرا و مرداست ولی دخترا و زنا هم همنیطورن اینجوری احساس میکنم لابد بدون آرایش چقد بد و زشتم

خرو چه به نگاه کردن بهتر

من یه ریمل وضدافتاب میزدم تاپارسال الان یک ساله همونم نمیزنم نگات کنن که چی؟بیزارم از توجه ونگاهای ب ...

عزیزم مسئله نگاه کردن نیست شاید حتی فکر کنید منظورم نگاه پسرا و مرداست ولی دخترا و زنا هم همنیطورن ا ...

میدونم منظورت چیه ولی من خودم وقتی بیرون میرم خانم میبینم آرایش نکرده خوشم میاد 

شاید چون مثل خودمه . دوست دارم طبیعی باشم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اره دقیقا من روانم اسیب دیده والا انگلا برن به پلنگا نگاه کنن که واسه جلب توجه هر کاری میکنن

اینجا اینجوری نیست مگه خیلی داف باشی نگاه کنن وگرنه عینه خارجه  

عزیزم مسئله نگاه کردن نیست شاید حتی فکر کنید منظورم نگاه پسرا و مرداست ولی دخترا و زنا هم همنیطورن ا ...

نه اصلا اینطور ب خودت تلقین نکن از درون خودتو غنی کن ویسای استاد خلعتبری روگوش بده توتلگرام بزن میاد تمرین داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چون اون موقع خودت از درون به خودت حس بهتری داری

آفرین دقیقا چون بمب اعتماد به نفسم واقعا رفتار بقیه بازتاب احساس خودمونه

خب بدرک 😂🌚

من خودم ارایش خیلی دوست ندارم حتی دانشگاهم ضدافتاب بی رنگ میزنم فقط

ولی ی جوری اعتماد ب نفس دارم زمین میلرزه 🤣

حس مثبت از خودت شروع میشه دختر.. هرجوری ک حالت خوبه باش

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون