2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر

85 بازدید | 23 پست

۱۹ سالم شده . دانشگاه هم میرم 

رفتم به مامانم میگم میخوام با دوستام برم کاخ سعد آباد 

تا اینو گفتم جنگ جهانی راه انداخته داخل خونه که تو حق نداری . من بار ها به خانوادم گفتم دوست دارم برای یک بار هم که شده اونجا رو ببینم چی میشه منو یک جمعه ببرید اما مامانم که میگه برو به بابات بو  بابام که همیشه میگه برو من حوصله ندادم ۲۰ سال نرفتی حالا بازهم نری چی میشه 

هرچی هم میشه میگه جامعه خرابه برای همون نمی‌ذارم 

خب من چه گناهی کردم تا کِی قراره این وضعیت ادامه پیدا کنه 

بعد از اون ور زنگ زده آبروی منو پیش دوستام برده . که آره گوشی رو بدید به خانواده هاتون ببینم خانواده های شما چجوری اجازه میدن دختر تو این سن بره کاخ سعد آباد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بابام اومده خونه بهش نشستم با آرامش میگم پس چرا مادر و پدر دوستام میذارن . خارج شهر که نیست داخل شهر صبح طرف ۹ میریم تا ۶ هم خونه ام 

بابام برگشته میگه چون خانواده دوستات بی غیرتن 

واقعا درکشون نمیکنم . غیرت اینه که دختر رو حبس کنن

چقد حرف مامان منو میزنه:/

بعد میان دختر مردم رو هم میزنن به سر آدم میگن ببین دختر فلانی گرگ 

خب دختر فلانی چون عین شماها ما رو حبس نکرده تو خونه . هرچی هم میشه میگن شوهر میکنی خودت میدونی و شوهرت 

اره تهرانمبله متاسفانه حرفاشونم همینایی که خودت گفتی

هفته پیش حتی اشکمم در آوردن گفتن دوستم بلیط سینما گرفته نذاشتن برم  برگشتن گفتن همون فیلم ۳ ماه دیگه میاد بیرون تو گوگل میبینی . واقعا احساس خورد شدن کردم 🥲

هفته پیش حتی اشکمم در آوردن گفتن دوستم بلیط سینما گرفته نذاشتن برم برگشتن گفتن همون فیلم ۳ ماه دیگه ...

درکت میکنم💔حالا اینجا چون سایت عمومی خیلی چیزا رو نمیتونم بگم ولی کلی از این ماجرا ها داشتم

درکت میکنم 

متاسفانه فک نمیکنم درست بشن 

چون میدونم خودم، خانوادم   خیلی محدودم میکنن 

و سر همین موضوع ارتباطم با دوستام قطع شده 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤