شغل مورد علاقم طراحی لباس هست دلم میخواد یه کارگاه با ۱۰ تا پرسنل داشته باشم
الان قدمای اولش رو دارم برمیدارم تا بعد انشاالله
بالاخره فهمیدیم که چرا ایران اسم زنانه است 🥰 خب دیگه از این به بعد ایران رو با زنانش بشناسید نه با فرش و زعفران و برنج😂 اینکه از زمان کوروش کبیر مردای ایرانی غیرتمندترین مردای دنیا هستن خوب بهمون ثابت شد،مردا و پسرامون تو جای جدی،مکان مناسب و شرایط سخت غیورترینن!💪👌 وطنم ایران خانوم من برای ساختنت جونم رو در راهت میدم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط میشه بگم توی ی راه متفاوتم ک هنوزم عاشق اینم که برم توی اون کار اما۔۔۔
واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش میافته اگه همیشه اونهایی که دوستشون داریم، همونقدر دوستمون داشته باشن و اونهایی که میخوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستونها برف بباره و آدمهایی که میخوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچوقت فراموشمون نکنن و پیامهایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همونهایی دریافت کنیم که یکدفعه توی ذهنمون ظاهر میشن؛ اونهایی که دلتنگشون شدیم، بیدلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچکس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیتهای نادرست نکنه و برعکس؛ آدمها مثل مهرههای شطرنجی که کاملاً حرفهای بازی میشه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوبهای انسانی که محدودشون نمیکنن، جلو برن و هیچکس، هیچوقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ARMY
فضانورد ناسا فعلا شغلی ندارم دارم طراحی وب یاد میگیرم
دختر کلاس چهارمم دوست داره فضا نورد بشه،😔طفلی کلی کتاب و فیلم و اطلاعات از فضا داره.اما ایران نمی تونه به آرزوش برسه.از تابستون کلاس برنامه نویسی ثبت نامش کردم
عاشق پزشکی بودم و خداروشکر با وجوداینکه سال اول نتونستم قبول بشم سال دوم قبول شدم
ولی الان خوشحالم ولی عاشق هم کلاسیم شدم عشقم یه طرفه اس و دلم هر روز میشکنه خیلی دلم گرفته
خواستید برا امضام دعا کتید
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم