2777
2789
عجب مرسی که جواب دادی عزیزم منم پلی کیستیک بودم و همیشه طبیعی جلوگیری کردم حالا شمارو دیدم استرس گ ...

من همونم لتروزول خوردم تا باردارشدم با دازو و درمان ولی اصلا نمیشع ب پلی اعتمادم کرد واقعا قصد نداری جلوگیری جدی کن

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم میخاد در حد پریودی باشه اصلا تحمل لگه بینی ندارم نمیدونم ب چ روشی جلوگیری کنم کی قرص بخورم بنظرت ...

باقرص سقط کردی؟ باید دوهفته بعد سقط  حتمایه سونو بدی که ببینی خدایی نکرده بقایا نمونده باشه... اگه بقایا نداشته باشی لکه بینی هم نداری ... قرص رو ازوقتی بچت ۶ماهش تموم شد میتونی بخوری ...من کنترا یاسمین میخورم عوارضش کمتره اینطوریه که ورق اول قرص ازروز سوم پریودی  میخوری تا ۲۱تادونه تموم بشه هروقت تموم شد بین ۳تا۷روز طول میکشه پریودبشی باز ورق بعدی رو از۵پریودیت میخوری تا آخر همینطوری ادامه میدی ...بمیرم براااات کاملا درکت میکنم...مادریاخواهرداری بگو بیان کمکت فرشاتو بده قالیشویی خودت کارسنگین نکن کمردرد میگیری ،  برای منکه ۱۱هفته بودم پتوپیچیدم دورخودم یهو کیسه ابم ترکید ازترس فقط جیغ میزدم دوییدم تودستشویی  بعدش که سقط شد کل دستشویی خون بود شوهرم ازترسش نمیدونست چیکارکنه تا اسانسور خونمون به زور رفتم بعدم توماشین نشستم کل ماشین کثیف شد تو بیمارستان هم لباسامو همونشکلی دراوردم گذاشتم سطل آشغال لباسام همه مشکی بودن زرشکی شده بودن دکتر دید گفت سریع ببرید اتاق عمل اینقد ترسیده بودم که نگو باز خوبه برای شما  سنش کمتربود 

اره وقتی شرایطشو نداشتی بعدا برات مشکل میشد راستش بابچه کوچیک هم سخته اعصاب وتوان جسمی میخواد ...ایش ...

انشالله.واقعا خیلی سبک سنگین کردم دیگه نمیتونستم واقعا.نمیشد رو احساسات نگه داشت وقتی کسی نیس بتونه تامینش کنه نه روحی ن جسمی.من حتی بارداریم هم سخته باورت میشه من تا فهمیدم باردارم خارش شدید داشتم خودم از خارش تیکه تیکه کردم تا سقط شد خارشم هم رفت

منم واقعا نمیتونم درتوانم نیست کسی کمکم نمیاد خونوادم گفتن حق بارداری دوباره نداری و اصلا روما حساب ...

واقعا ببخشید عجب خانواده ای ازهردوطرف که توفشاری خیلی ناراحت شدم ...حالا که دیگه گذشت وتموم شد ازاین بع بعد مواظب باش البته من سنم کمتر بود دکترگفت بالای ۳۰سال آیودی بذاری مثل قرص هست خوبه 

انشالله.واقعا خیلی سبک سنگین کردم دیگه نمیتونستم واقعا.نمیشد رو احساسات نگه داشت وقتی کسی نیس بتونه ...

اره دقیقا هرکی شرایط خودشو بهترمیدونه خدا اون دوتا کوچولو رو برات نگه داره راستی  دومیتم دخملیه 

باقرص سقط کردی؟ باید دوهفته بعد سقط  حتمایه سونو بدی که ببینی خدایی نکرده بقایا نمونده باشه... ...

اره.نه کسی نیس کاری برام کنه قبلا کارگر میگرفتیم الان کارگرا هم کلاس میزارن نمیان.دست تنها.فرشام یکماه نیس از قالیشویی اوردم ی قسمتش خونی شد.خودم بعد میشورم😭😭.چون دردی ندارم فک نمیکنم بقایا باشه.بهم گفتن هرچیزی باشه تا پریود بعدت میریزه میره

واقعا ببخشید عجب خانواده ای ازهردوطرف که توفشاری خیلی ناراحت شدم ...حالا که دیگه گذشت وتموم شد ازاین ...

اخه من قصدم ای یو دی بود الان میگن ب اونم اعتماد نیس خالم تو ای بو دی باردارشد گفت موقع زایمان ای بو دی باهاش اومدن بیرون🥴

اره.نه کسی نیس کاری برام کنه قبلا کارگر میگرفتیم الان کارگرا هم کلاس میزارن نمیان.دست تنها.فرشام یکم ...

وااا کارگرا چرا نمیان زنگ بزنی ازاین شرکتیای  مطمئن یکی بیاد ...خب اونجایی که خونی هست وبشور ولی خب پای خیس نخوره بعدا بهش .... 

اخه من قصدم ای یو دی بود الان میگن ب اونم اعتماد نیس خالم تو ای بو دی باردارشد گفت موقع زایمان ای بو ...

والا دکتر بهم گفت با قرص هم احتمال بارداری اندازه آیودی هست اتفاقا یه دوستی اینجا با آیودی باردارشد من قرصو ترجیح میدم باز بادکتر زنان مشورت کن قرص خیلی بهتر ازهمشونه 

دختر منم ۵ سال و یه ماهشه... چ خوب ک اونی شد ک میخاستی  من دلم عجیب پسر میخاست از بچگیم تصورم ...

خدا حفظش کنه عزیزم🌹

حالا شاید انشالله غربالگری دوم بری، بگن پسره. توکل به خدا. اگرم نبود انشالله نی نی بعدیت. فدای سرت انشالله سالم باشه.

به سونوی اول خیلی اعتمادی نیست. چون دستگاه تناسلی کامل نیست. بیشتر از فرم جمجمه و تراکم استخوان جنسیتو میگن. انشالله واسه شما اشتباه گفته باشن. 

اره دقیقا هرکی شرایط خودشو بهترمیدونه خدا اون دوتا کوچولو رو برات نگه داره راستی  دومیتم دخملیه ...

مرسی عزیزم همچنین عزیزای گلت.نه اولی دختر دومی پسر

وااا کارگرا چرا نمیان زنگ بزنی ازاین شرکتیای  مطمئن یکی بیاد ...خب اونجایی که خونی هست وبشور ول ...

اصلا چون دوتا بچهام کوچیکن بخدا اصلا نمیدونم کجای خونه کثیفه کجا تمیز