2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269716 بازدید | 13839 پست

سلام بچه ها

منم میتونم بهتون بپبوندم؟

چون رویای چاقی دارم😂

۱۶۵ قد

۴۲ وزن

وزن هدف ۷۰

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
سلام بچه ها منم میتونم بهتون بپبوندم؟ چون رویای چاقی دارم😂 ۱۶۵ قد ۴۲ وزن وزن هدف ۷۰

سلام عزیزم بله خوش آمدی

شما با این وزن به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری تا افزایش وزن داشته باشی

صفحات اول تاپیکو بخون کامل همه چی رو توضیح دادم بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید اشتباه داری کالری شماری میکنی واسه همین وزن نمیگیری گفتی چند کیلویی؟

سلام بیتا جان. واسه دختر بچه ۲سالو نیمه چه برنانه ای واسه چاقی داری؟ تو یکسال فقط یک کیلو اضاف کرده خییلی کند وزن میگیره

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

سلام لایک لطفا

بیتا جان من تو دوران شیردهی هستم وزنم ۵۰ قد ۱۶۰ چقد کالری نیازم

بعد یه چیزه دیگه اشتهامو که زیاد کنم یبوست شدید میگیرم راهکاری نداری؟ کلا الانم یبوستو دارم چه برسه خوراکم زیاد بشه.. ببخشید وارد این بحث شدم

سلام عزیزم بله خوش آمدی شما با این وزن به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری تا افزایش وزن داشته باشی صفح ...

سلام بیتاجون خوبی خواهشا ی چالش بزاراینجا دورهم باشیم بامدیریت خودت تنهایی آدم بی انگیزه میشه

سلام عزیزم بله خوش آمدی شما با این وزن به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری تا افزایش وزن داشته باشی صفح ...

قشنگم من بالای سه هزار تا میزنم😍

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
سلام من و تو مقداروزنی ک میخوایم یکسانه ولی حیف کسی اینجادیگه فعالیت نمیکنه

بیا خودمون چراغ این تاپیک رو روشن نگه داریم😂هر شب ساعت ده بیاییم گزارش کارمون رو بزاریم

بچه ها یه چیزم اضافه کنم

خوراک لوبیا قرمز خیلیییی کالری داره

از شب لوبیا هاتون رو تو  آب بریزید تا زودتر پخته شه

بعد برای میان وعده هاتون میلش کنید

خیلیی کالری داره

چندوقته کالری شماری میکنی چیزیم اضافه کردی

اره نزدیک سه هفته میشه

وقتی شروع کردم چهل بودم