2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269711 بازدید | 13839 پست
ببخشید ۲۶۰۰ کالری میزنم روزانه

ببین کالری منم در حد ۲۵۰۰ یا ۲۳۰۰ ایناس ک خب مطمنا خیلی روند چاقی کند بوده

من حدود ۲ ماه و نیم شایدم بیشتر ۶ کیلو اضافه کردم

اگه بتونی ۳۰۰۰ بزنی خیلی عالی میشه چون شیرده هم هستی

ولی با کالری ۲۶۰۰ ماهی دو کیلو اضافه میکنی ک تا عید میشه ۱۰ ۱۲ کیلو

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی عزبزمم    اگه تونستی بچه ها رو جمع کن دوباره

❤👌

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
فدات بشم عزیزم چشمات قشنگ میبینه    

سلام بیتا جان خوبی..دیگه نمیای تاپیک؟؟چند تا سوال داشتم منظور از حلوا تو کالری شمار مانکن چیه؟؟ما حلوا رو با آرد گندم و شکر و روغن و ادویه مخصوصش درست میکنیم..آیا منظورش همونه؟؟آخه صد گرمش خیلی کمه ولی کالری بالایی داره

من روزی 3500تا میخورم کمه شیر میدهم خواهش میکنم جواااااب بدید بیتاااا جون کجااییی؟؟؟؟

ببخشید عزیزم یه مدت نبودم ، شما وزنتو ضربدر ۳۰ کن به اضافه ۱۵۰۰ میشه کالری که واسه اضافه وزن تو شیردهی لازمه 

سلاماستارتر منم ۴۵ سالم و وزنم ۶۵ کیلو اصلا وزن اضافه نمیکنم احساس میکنم خیلی لاغرم چون کوچولو دیده ...

سلام عزیزم ۶۵ وزن خوبیه اما شاید قدتون بلنده شما هم با کالری شماری میتونی وزن اضافه کنی فقط باید رعایت کنی خیلی شیرینیجات و چیزای چرب نخورید که چربی یا قندتون خدانکرده بره بالا

سلام بیتا جان خوبی..دیگه نمیای تاپیک؟؟چند تا سوال داشتم منظور از حلوا تو کالری شمار مانکن چیه؟؟ما حل ...

سلام عزیزم آره حلوا همونه که با آرد و شکر و روغن درست میشه و فوق العاده کالریش بالا هست

اسی جان کالری شماری چجوری من اصلا بلد نیستم مثلا چجوری بفهمم اون غذا یا مثلا پنیری کره ای چیزی میخرم ...

خوش اومدی ، یه اپ کالری شمار نصب کن بعد اسم اون چیزی که خوردی رو بزن بعد یا وزن کن بزن چند گرمه یا قاشقی حساب کن یا اگه بسته بندی هست از رو جدول روش میتونی ببینی چند کالری داره