2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
سلام ب بچه ها من بعد مدتی اومدم با انرژی و خبر خوب 53 کیلو بودم شدم 57 البته حتی روزایی ک اینجا اعلا ...

سمانه جون تبریک🎉🎊🎊🎊👏👏👏👏👏

دمت گرم عالی بودی🧡❤️💚

تا چند کیلو میخوای اضافه کنی؟

الان چطوری شدی؟

لابد کلی تو پر شدی😍😍😍

راستی مولتی ویتامینم میخوری یا مخمر آبجو؟

بیا منو یکم راهنمایی کن

چیا بخورم دیگه پر کالری باشه میخوام این ماه ۴_۵ کیلو اضاقفه کنم

[QUOTE=222944529]شما این ۶ کیلو کمبود وزن رو در مدت یک ونیم ماه میتونی جبران کنی اما چون هم شاغلین و ...

خواهش عزیزم

واسه یبوستتم آب زیاد بخور ،کاهو ،لواشک، انجیر بخور

سعی کن بعد هر وعده غذایی هم خرما ، شیره انگور یا شیرینی بخوری 

یه شربتی هم هست شربت انجیر از داروخونه بگیر خیلی خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه اولین بااار طلسم ۲۰۰ صبحونه رو شکستم و رسید به ۴۹۹

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سمانه جون تبریک🎉🎊🎊🎊👏👏👏👏👏 دمت گرم عالی بودی🧡❤️💚 تا چند کیلو میخوای اضافه کنی؟ الان چطور ...

ممنون گلی جونم میخام 65 بشم ایشالله راستشو بخوای خودم احساس میکنم همونم ولی خواهر شوهرم میگه خیلی خوب شدم ما یه طوری هستیم ک هرچقد چاقتر بشیم سفیدتر بنظر میایم واسه همون میگن فرق کردی ولی یه چیزی ک هست سایز باسنم اصلا فرقی نمیکنه از وقتی 45 کیلو بودم همونه خیلی ناراحتم😔نمیدونم واقعا چیکار کنم

عزیزم من اکثر روزا واسه خودم آش رشته درست میکنم ک هم رشته اش زیاد باشه هم بلغور و برنجش خیلی کالریش بالاس و هیچ کدوم از اشتها اورهایی ک بیتاجون گفته بود استفاده نکردم فقط چون وعده های اصلی رو حتی کمم باشه همیشه میخورم و سعی هم کردم میان وعده ها هم یه چیزی بخورم اشتهام خود بخود زیادتر شده معده ام قشنگ باز شده خدارو شکر

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
تبریک میگم عزیزم خیلی خوب اضافه کردی    

ممنون بیتایی😘به لطف شما همیشه دعاتون میکنم

حالا هر روز بیرون روی هم دارم اگر نمیشدم الان 60 بودم😭

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
کاپی🌱💚🌈 ۲۶ دی ۲۱۱۰

کاپی جون از فردا نبینم از سه هزار پایین تر باشه ها 😈

کاپی جون از فردا نبینم از سه هزار پایین تر باشه ها 😈

😢😢😢چجوووری بخورم آقاااا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😢😢😢چجوووری بخورم آقاااا

آش رشته درس کن بخور و لواش بیشتر نون بخور هر چی تو خونه داری بپیچ لای لواش بخور😂فقط راهش اینه منم انجام میدم آش رشته رو هم با لواش میخورم

آش رشته درس کن بخور و لواش بیشتر نون بخور هر چی تو خونه داری بپیچ لای لواش بخور😂فقط راهش اینه منم ا ...

گاهی از پرخوری زیاد حالت تهوووع میگیرم

گاهی از پرخوری زیاد حالت تهوووع میگیرم

منم از یه نوع غذا نمیتونم زیاد بخورم  حالت تهوع میکشتم متنوع میخورم یکی هم اینکه وقتی غذا میخوری سرتو گرم کن مثلا گوشی نگاه کن یا تلویزیون ببین یا با یکی صحبت کن بخور اونطوری حواست نیس نع حالت تهوع میگیری ن کم میخوری