2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست

کاپی🌱💚🌈

۲۶ دی

۲۱۱۰

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جونم عزیزم؟

میخاستم بگم حالا ک هستی عکس بزار ببینمت🥺☹️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام عزیزم چشم، قدو وزنت چقدره؟ صفحات اول تاپیکو هم بخون همه چی میاد دستت بازم سوالی داشتی بپرس من ...

قربونت عزیزم،من  51 کیلو هستم با قد 159،میخوام بین 55 تا 57 بشم ولی شاغل هستم بچه هم شیر میدم اصلا وقت نمیکنم چیزی بخورم،از یه طرف معدم هم مشکل داره هرچیزی نمیشه بخورم نمیدونم چیکار کنم؟مثلا امروز صبح یه لیوان شیرنسکافه با یه ویفر خوردم بعد یه 10 تا عناب خوردم ناهار هم پلو خورشت کرفس دارم شما فکر کن خیلی بخورم 15 قاشقه دیگه میره تا شب فوقش یه میوه و شام سبک بخورم،یه  راهکاری برنامه ای دارید به من بدید

قربونت عزیزم، من  51 کیلو هستم با قد 159،میخوام بین 55 تا 57 بشم ولی شاغل هستم بچه هم شیر میدم ...

شما این ۶ کیلو کمبود وزن رو در مدت یک ونیم ماه میتونی جبران کنی اما چون هم شاغلین و هم بچه شیر میدین کار یکم سخت تر میشه، اول اینکه سعی کن وعده های اصلی رو غذاهای پرکالری بخوری ، یه معجون از شیر و ۴ مغز و موز و بستنی درست کن و صبح و شب بخور ، نمیدونم محل کارتون چطوره اگه امکانش هست باخودت لقمه های کوچیک از نون پنیر گردو یا سالاد الویه یا گوشت و..... ببر و تایم بیکاری بخور 

حتما روز جمعه که بیکاری چند تا کاسه شله زرد یا کاچی یا حلوا آماده کن و داخل یخچال داشته باش چون هم کالریشون خوبه هم خوردنشون راحت 

شما چون شیرده هستی به روزی ۳۲۰۰ کالری نیاز داری تا وزنت اضافه شه اگه بخوای میشه فقط دوماه تلاش میخواد

[QUOTE=222944529]شما این ۶ کیلو کمبود وزن رو در مدت یک ونیم ماه میتونی جبران کنی اما چون هم شاغلین و هم بچه شیر میدین ...[/QU

مرسی عزیزم،آره همونجور که گفتی خیلی شرایط سختی دارم،مشکل معده و یبوست هم که دارم دیگه نور علی نوره  حالا سعمیو میکنم تا ببینیم چی میشه دست گلت درد نکنه اینجا حتما میگم بهت

سلام ایندفعه کالاریم کم شده ۳ روزه سردرد دارم با قرص هم خوب نمیشه اعصابم خورد کرده درس هم نمیتونم بخونم🤦🏻‍♀️نمیدونم چیکار کنم قطع بشه

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)