2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
خوب امروز به جای بیتا جون یه خوشمزه ی پرکالری بهتون بگم🙈😅 بیتا جون با اجازه😁 #ترافل_خرمایی موا ...

مرسی عزیزم 

من چند روزیه وقت نمیکنم خوشمزه پرکالری بذارم 

چه چیز خوشمزه ای هم یاد دادی    

کالری امروز من ۲۳۰۰ اومدم شیره خرما رو قاطی اب کنم بخورم خیلی بدمزه بود که😑

عزیزم بریز داخل آب سرد خوووب هم بزن بعد بخور اصلا طعم بدی نداره ، اگه همینطوری هم میتونی بخوری یه قاشق بذار دهنت بعد آب بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بریز داخل آب سرد خوووب هم بزن بعد بخور اصلا طعم بدی نداره ، اگه همینطوری هم میتونی بخوری یه قا ...

با ارده خواستم قاطی کنم خوب نشد با اب سه قاشق ریختم خیلیییی شیرین بود

ببینم چی میشه

من تازه گرفتم هنوز استفاده نکردم گفتم فقط موادش تازه وعالی بود.چون طب سنتی هن بهم گفت سویق استفاده ک ...

آدرس پیجش میدی

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
با ارده خواستم قاطی کنم خوب نشد با اب سه قاشق ریختم خیلیییی شیرین بود ببینم چی میشه

سلام خوبی 

تو همونی بودی که میگفتی عروسیت نزدیکه؟

چرا از اون معجون که تو تاپیک ماه پیشونی گفتن استفاده نمیکنی؟اون خیلی خوب بود

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
با ارده خواستم قاطی کنم خوب نشد با اب سه قاشق ریختم خیلیییی شیرین بود ببینم چی میشه

سلام خوبی 

تو همونی بودی که میگفتی عروسیت نزدیکه؟

چرا از اون معجون که تو تاپیک ماه پیشونی گفتن استفاده نمیکنی؟اون خیلی خوب بود

سلام فدات  اره عزیزم کدوم معجون

بعد صبحانه و اخر شب این‌معجون رو بخور 

اگه هم اشتها نداری حتماااا یه اشتها اور خوب بگیر از داروخانه 

من خودم قرص چاقی گرفتم اثر هم داشته ولی خب عوارض هم داره حتما 

عزیزم خب من شیر نمیتونم بخورم وگرنه جوانه گندم دارم

عزیزم چون ارده و شیره خودشون طبعشون گرمه شیر دیگه برات ضرر نداره بیشتر بخاطر طبع سردشه که میگن نباید بخوری ولی خب تو این معجون همه طبع گرم دارن و مشکلی برات ایجاد نمیکنه عزیزم

نه با ارده که خیلی بد میشه فقط شیره و آبو باید قاطی کنی اگه خیلی شیرینه کمتر شیره بریز