2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269719 بازدید | 13839 پست

نتیجه نهمین روز از چالش چاقی تا یلدا  

۱.گلی             ۳۷۶۵  

۲.گندمک       ۳۳۷۴  

۳.ترنم            ۳۱۶۹  

۴.پانیذ           ۲۸۹۹  

۵.حسنا          ۲۷۵۰  

۶.فریمهر         ۲۶۵۵  

۷.ساغر           ۲۳۰۰  

۸.مهتاب         ۲۲۲۶  

۹.هستی          ۲۲۰۰  

۱۰.سامیار         ۲۱۵۰  

۱۱.نرگس           ۱۷۱۵  

خوشکلا معذرت میخوام من دیروز مهمون داشتم نشد کالری شماری کنم امروز جبران میکنم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای حجم گرفتن وقتی چیزای گرم میخوریم مث شیره و خرما و...وشیرینی(تلخ بایدبخوریم وورزش کنیم وگرنه همش شیرینی و فست فود باشه دنبه میشیم بجای عضله .)

عرق کاسنی بخورید،کبد رو پاک سازی میکنه و کمترجوش میزنید

منم تو دوران رژیم صورتم پر جوش شد منی که اصلا یه دونه جوش تو صورتم نبود خیلی ناراحت بودم تا اینکه شر ...

منم قراره بخرم مارک ژل و ابرسانتو میدی گلم و اینکه پوستت چربه یا خشک

دخترا میگم من هرچی بیشتر میخورم احساس میکنم بازم بید بخورم احساس گشنگی میکنم شماهم همین طوری هستید؟

ببین هرچی کم بخوری اشتهات کور میشه دوس نداری بخوری ولی وقتی زیاد میخوری و وارد برنامه میکنی دوس داری بازم بخوری 

چرا کم گلم؟ سعی کن یه مقدار هله هوله بخری بذار تو کمدت برا خودت مث بادوم زمینی رطب ذرت و ...کم هم ب ...

این چیزا مث ژله و فندق و بادوم و شیره و .. میخورم ولی وعده های غذام رو خیلی کم میخورم): 

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
سلام بیتا جون من برگشتم و حالم بهتر شده ان شالله از فردا شروع میکنم ب شرکت کردن در چالشتون ب امید ...

سلام عزیزم خداروشکر، خوش برگشتی 

پس فردا منتظر اعلام کالریت هستم