2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب امروز به جای بیتا جون یه خوشمزه ی پرکالری بهتون بگم🙈😅

بیتا جون با اجازه😁

#ترافل_خرمایی

مواد مورد نیاز :

بیسکوئیت پتتی بور

خرما

کره

کنجد

گردو 

اول کرتونو آب میکنید بعد خرما هاتونو که از قبل پوست کندید و هستنشو گرفتید رو له میکنید و اضافه میکنید به کره یکم باهم تفتش میدید تا وسط ظرف جمع شه

بعدش از روی حرارت برش میداریم و با بیسکوئیت پتی بور که از. قبل آسیابش کردیم و یک قاشق کنجد مخلوطش میکنیم و در نهایت گردش میکنیم و وسطش گردو میزاریم و توپکیش میکنیم و به دلخواه تو پود نارگیل یا کنجد یا پودر پسته یا با دوم می غلتونیمش🥰

هر یدونه ۵۰ کالری داره در مانکن خیلی خوش خوراکه و بیشتر از یدونه خورده میشه میتونید بعد از هر غذا دتا بخورید برای جذب بهتر غذاتون

خوب امروز به جای بیتا جون یه خوشمزه ی پرکالری بهتون بگم🙈😅 بیتا جون با اجازه😁 #ترافل_خرمایی موا ...

میخوام فیلمشودبراتون بزارم اما نمیتونم نمیدونم چرا نمیشه

اگه خواستید تو اینترنت سرچ کنید توپک های خرمایی آشپز خونه کوچیک من

کامل توضیح میده

اممم صبونه ک دو کف دس نون و مربا خوردم یه لیوان شیر  دو لیوان شیر موز سه شیره  ناهار ...

سلام عزیزم. از نهار تا شام خیلی تایم زیادیه چرا چیزی نخوردی؟

میوه

آجیل تخمه

نودالیت

الویه

سمبوسه

سلام عزیزم. از نهار تا شام خیلی تایم زیادیه چرا چیزی نخوردی؟ میوه آجیل تخمه نودالیت الویه سمبوس ...

ترتیب شون رو درس ننوشتم 

بین ناهار تا شام شیر موز خوردم

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂