2777
2789
عزیزم جدا از بحث سایز سوتین دخترتون کم وزن هستن

اسی خودش بچه س بحث راجع به خواهرشه البته ببخشید ریپلای کردم گفتم 💜🌹

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا انقد بزرگه میگه نه کوچیکه فقط دو ساعتتت بهش می‌خندم 😂 میگم همین های تو اندازه نخود ندارن

عزیزم چی شدی ؟ یهویی دیگه  نبودی ( پی وی رو میگم ) نگرانت شدم که خداروشکر سرحالی هروقت خواستی بیا من تو یکی رو خیلی 

می دوستم سوگلییییی😊😍🌷♥️♥️🌺🌺💞🌹

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
😂😂😂😂 من با این سنم ۷۰ نیستم مامانم فک کنم ۸۰ نمیدونم ۸۰ و خورده ای اصلا یادم نيست ، هستش این بچ ...

شاید ماشالا هیکلش درشته 

ولی بنظرم باید یه آزمایش هورمونی انجام بده تازه وقتیم میگه میخواد گنده تر بشه طبیعی نیس 

درکت میکنم منم با این سنم کوشولویه😂

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من‌ بچم؟؟😐

نه 😂😂😂

شوخیه بابا با تاپیکت خیلی خندیدم آخه با این سنت که بهت نمیخوره بچه داشته باشی 😍♥️

شاید ماشالا هیکلش درشته  ولی بنظرم باید یه آزمایش هورمونی انجام بده تازه وقتیم میگه میخواد گند ...

والا خب درک کردن نداره اصلا خود اسی هم انقد نیست که خواهرش انقده اونم تو ۱۲ سالگی 😄😍

بچه ندارم 😂😂😂  خواهرمههه🤦😂

خب منم همینو گفتم دعوات می کنما😂 با دقت بخون ریپ زدم رو کاربری که گفته بچته من گفتم نیست تو گفتی من بچم؟ منم گفتم نه میدونم با توجه به سنت معلومه که خواهرته در کنار اینکه گفتی خواهرمه 🌺

ببین اذیتم نکنا یه وقت دیدی توسط من به قتل رسیدی 😂😂🔪🔪🔪

2810