2777
2789
والا خب درک کردن نداره اصلا خود اسی هم انقد نیست که خواهرش انقده اونم تو ۱۲ سالگی 😄😍

ولی تو خیلی شوک شدیا😂فکر کنم شب خواب سایز خواهر اسیو ببینی

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ولی تو خیلی شوک شدیا😂فکر کنم شب خواب سایز خواهر اسیو ببینی

اره واقعا امکان داره 😂😂😂

اگر دیدم تاپیک می زنم تگتون

می کنم بعدشم به عنوان قاتل اسی به دست ماموران زحمتکش سپرده میشم 😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا امکان داره 😂😂😂 اگر دیدم تاپیک می زنم تگتون  می کنم بعدشم به عنوان قاتل اسی به دس ...

😁فقط حواست باشه تو خواب اسمشو نگی

یکی اینجا میگف تو خواب دنبال شورتم بودم 

فرداش خونوادم گفتن تو خواب میگفتی شورتم کو شورتم کوووو

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
😁فقط حواست باشه تو خواب اسمشو نگی یکی اینجا میگف تو خواب دنبال شورتم بودم  فرداش خونوادم گفت ...

وای واقعا؟ کلییییی خندیدم 😂😂😂

نه نگران نباش میگم چیزم کو چیزم کوووو😂😂😂😄

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
چه قدر عالی چه ورزش هایی انجام دادین که سایزتون کم شد؟ میشه بگین دقیقا جیکار کردین؟

ورزش که روزی ۴۵ دقیقه میرقصیدم کل بدنم میلرزوندم😁 حذف شام کلا تو ۶ ماه ۳۰ کیلو کم کردم 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اره ۳۰ کیلو کم کردم

چند کیلو بودی گلم..الان چندی؟تو چه مدتی کم کردی این مقدار رو؟چکار کردی،چه رژیمی؟؟ ..به منم یاد بده لطفا😘

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چند کیلو بودی گلم..الان چندی؟تو چه مدتی کم کردی این مقدار رو؟چکار کردی،چه رژیمی؟؟ ..به منم یاد بده ل ...

۹۷ کیلو بودم شدم ۶۴ ،تو ۶ ماه شام حذف کردم ناهار فقط یه کف دست نون و دو ملاقه خورشت یا یه رون مرغ،حذف قتد شیرینی تنقلات ولی هر وقت گرسنه ام میشد سیب و کاهو و هویج و کدو سبز میخوردم ،کدو سبز با ماست میهوردم و شوید

۹۷ کیلو بودم شدم ۶۴ ،تو ۶ ماه شام حذف کردم ناهار فقط یه کف دست نون و دو ملاقه خورشت یا یه رون مرغ،حذ ...

چقدر عالی...اصلا تو این مدت برنج نخوردی؟

میوه در طول روز چند تا میخوردی مثلا؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چقدر عالی...اصلا تو این مدت برنج نخوردی؟ میوه در طول روز چند تا میخوردی مثلا؟

یه کف دست نون با تخم مرغ ۳ روز و بقیه روزا پنیر و گردو با یه کف دست نون،ناهار ۶ قاشق برنج و دو ملاقه خورشت یا مرغ  و حذف شام

چقدر عالی...اصلا تو این مدت برنج نخوردی؟ میوه در طول روز چند تا میخوردی مثلا؟

میوه ۳ تا میوه میتونستم بخورم سیب پرتغال یا هر میوه دیگه ولی بیشتر تو طول روز ۳ تا سیب میخوردم کاهو و هویج زیاد میخوردم سخت بود شب ها یه حبه سیر له میکردم تو اب جوش میریختم یه لیوان و یک قاشق مرباخوری عسل میزدم قبل خواب میخوردم

میوه ۳ تا میوه میتونستم بخورم سیب پرتغال یا هر میوه دیگه ولی بیشتر تو طول روز ۳ تا سیب میخوردم کاهو ...

خیلی اراده قوی ای داری عزیزم..احسنت بهت😘من کلا ده کیلو میخوام کم کنم ولی نمیتونم اصلا😪

2810