2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر شوهر خواهر من دقیقا مثل شما بود ،،،یه پسر پولدار و نشون کرد دعا نوشتن براش،،،اومد خواستگاریش خانواده پسره ناراضی بودن ،،،دختره قبول کرد سریع عقد کردن پسره ۷ ماه بعد از عقد خودکشی کرد،،،،اصلا مشخص نشد دلیل خودکشی پسره چی بود

این کار گناه....با دعا و جادو بخوای کسیو برا خودت نگه داری.....یکم عاقلانه تصمیم بگیر

اسی از هر راهی که دلت خواست انجام بده اصلا به فکر گناه و این چیزا نباش

گناه زمانی که تو یه شوهر داشته باشی ولی هر بار به فکر معشوقه ات بیوفتی بگی کاش اون جای شوهرم بود این دیگه ته گناه 

خواهر شوهر خواهر من دقیقا مثل شما بود ،،،یه پسر پولدار و نشون کرد دعا نوشتن براش،،،اومد خواستگاریش خ ...

چون اونو با طلسم مجبور کردن ووقتی عقد جاری بشه اون طلسم باطل میشه وعقلش میاد سر جاش

اسی از هر راهی که دلت خواست انجام بده اصلا به فکر گناه و این چیزا نباشگناه زمانی که تو یه شوهر داشته ...

گناه گناهه....حالا از هر زاویه ای بخوای نگاش کنی....میدونی مشکل آدمیزاد تو چیه...بین خوب و بد و بدتر حاضر نیست مسیر خوبه رو انتخاب کنه چون به نفع خودش نمیدونه....براش سخته  ....بین بد و بدتر بد و انتخاب میکنه.....بعد از گذر زمان تازه می‌فهمه چه اشتباهی کرده.....شمایی که تشویقش کردی .....اگه مردی باشه و دوستتون داشته باشه و شما خوشتون نیاد حاضر می‌شد با جادو و دعا باهاش ازدواج کنید؟حاضری 

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
2810