2777
2789
باشه حالا ریلکس باش سکته میکنی بخاطر سایز این بچه😂

خب راس میگم بابا چرا میخندین ؟ آخه ۷۰ ؟ یکی بیاد به من بفهمونه والا به خدا تااااازه میگه جک دار میزنه 😳😳😳😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
مروادید جلادان چی میگی ؟؟ مطمئنی راس میگی ؟؟؟😂😂😂 مثل این خلا دارم می خندم با این کامنتت همه اهال ...

آره بابا انقد بزرگه میگه نه کوچیکه فقط دو ساعتتت بهش می‌خندم 😂 میگم همین های تو اندازه نخود ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم https://adanbaba.co ...

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch

?launch_id=634822

شماهم به من رای بدید رای دادین بگین تامنم رای بدم به شما

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود
من ۱۰۰ بودم الان ۷۵ بعد لاغری

لاغر که شدی سینه هات هم آب شد ؟من آخرین جاییم که اب میشه سینه اس😭

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
من ۱۰۰ بودم الان ۷۵ بعد لاغری

چه قدر عالی

چه ورزش هایی انجام دادین که سایزتون کم شد؟

میشه بگین دقیقا جیکار کردین؟

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴
آره بابا انقد بزرگه میگه نه کوچیکه فقط دو ساعتتت بهش می‌خندم 😂 میگم همین های تو اندازه نخود ندارن

بگو کوچیکه ؟؟؟ دنه شرمنده کاری از دستمون برنمیاد 😂😂

کامنتمو خوندم وای  چقد غلط دارم ببخشید از شدت خنده نمی تونم تایپ کنم دیگه😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خب راس میگم بابا چرا میخندین ؟ آخه ۷۰ ؟ یکی بیاد به من بفهمونه والا به خدا تااااازه میگه جک دار میزن ...

حالا من 12 سالم بود هنوز اندازه نخودم جوونه نزده بود😁

تازه میگه چیکا کنم گنده تر شن این چشاش زود باز شده   

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
حالا من 12 سالم بود هنوز اندازه نخودم جوونه نزده بود😁 تازه میگه چیکا کنم گنده تر شن این چشاش زود ب ...

😂😂😂😂

من با این سنم ۷۰ نیستم مامانم فک کنم ۸۰ نمیدونم ۸۰ و خورده ای اصلا یادم نيست ، هستش این بچه ۱۲ ساله اینجوریه،  به نظرت طبیعیه ؟ یا نه خدایی نکرده مشکلی وجود داره 

2810