2777
2789
عنوان

خداشفات بده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 214 پست
دعا کن براخودت😏 راستی خیلی بیکاری ۲۴ ساعته پلاسی اینجا

😐من بیسچاری اینجام😐😐😐منننننن😐😐😐گوزو بانو جمع کن برو حالتو ندارم میزن به سیم اخر چشاتو در میارررمااا

چطورم🤔

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پریشب تو خاستگاری بودیم همچین دعوا شد 

چیشد

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

الشفا الشنگول المنگول😐👩‍🦯🧘‍♀️

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
پروفت چیه امشب خواب ترسناک مسیینم بد سلیقهههه😏

بیا برو با عروسکات بازی کن  با اون پروف خز و خیلت

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
به من همه چه حق نداری بی حجاب بگردی😏😏😡

دوس دارم 🤣

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

بیا دعوا شروع شد خدایا واقعا شفا بده اعضا به جون هم اوفتادن🧘‍♀️😐😑👩‍🦯

خودت ک گوزویی همه رو اینجوری میبینی چوسو😷

برو بابا راسو بوت کلللل سایتو برداشته 

ریپ نزن حال ندارن

چس بانو

2810