2777
2789
عنوان

دلم برای خودم خیلی میسوزه

109 بازدید | 14 پست

خیلی واسه خودم‌گریه میکنم تا خواستم دیپلم بگیرم دادنم شوهر که اره پسر خوبیه چون فلانی آوردش بخاطر اینکه آبرومون نره شوهر کن عقد که کردم دیدم دوسش ندارم خواستم جدا شم نزاشتن مادرم نذاشت حالا هم بعد عروسی خیلی حالم بده شوهرم نمیزاره حتی با دخترای فامیلا خودشون رفت و آمد کنم تا برم پیششون ساعت میزاره که همین ساعت ده دیقه ی برگرد یا همش زیر چشمی حواسش بهم هست 

واسه بابام تعریف میکنم میگه بخاطر من زندگی کن 

هیچکی پشتم نیس همه طرف دار شوهرم هستن کاش یه کاری داشتم 😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وضع مالیش خوبه؟

بد نیس 

ماشین مال باباشه 

خونه هم مال باباشه 

خودش هم ماهی ۱۶ میلیون میگیره 

کلا هر وقت با ماشین میریم بیرون معلومه ناراضی هستن حتی خونه هم موقع عروسی گفت کمکی نمیکنم کمک من این بود که خونم رو دادم توش نشستن

کجا زنذگی میکنی؟ینی صرفا بخاطر اینکه ابروشون پیش معرف نره شوهرت دادن؟

ارع جون معرف فامیل بود 

میگف زشته این تورو رو معرفی کرده فردا میگن فامیلاشون درد نخورد

۳۰ خسته شدم من دیگه

کرمانشاهی هستی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ارع جون معرف فامیل بود میگف زشته این تورو رو معرفی کرده فردا میگن فامیلاشون درد نخورد

چه حرفایی 

بر فرض معرف ادم خوبی باشه ولی معلوم نیست خواستگارم حتما خوب باشه 

فاصله سنیتون چقدره؟

الان دیگه درس نمیخونی؟

فقط همین رفتارش بده؟ کلا بیشتر از خودتون بگو 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
چه حرفایی بر فرض معرف ادم خوبی باشه ولی معلوم نیست خواستگارم حتما خوب باشه فاصله سنیتون چقدره؟الان د ...

درس نه دیگ تو جلسه خواستگاری گفت میزارم ادامه بده بعد من یه روز رفته بودم پارک خبر نداده بودم با زنای همسایه و رفیقای مدرسم دور هم بودیم گوشیمم نبرده بودم اونوقت که فهمید پارکم ریگ از اونجا به بعد مدرسه هم نذاشت 

من ۲۰ اون ۳۰

همینه که خیلی گیره دیگ 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

تاحالا باهاش حرف زدی؟مشکلش چیه اخه؟

میگه نباید با دخترا مجرد کلا حرف بزنی روت تاثیر میزارن 

برای درس هم‌میگه تو نگفتی میری پارک پس درس هم دردت نمیخوره

2810