2777
2789
عنوان

چقد پسرا زرنگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا زرنگ تر شدن ببین پسره به درد نمیخوره سریع تمومش میکنن ازدواج هم کنن طلاق میگیرن از این که انقد ...

منم عاشق همچین زنایی هستم ک همه کاری میکنن حتی به اشتباه 

چون الان  از الان تا ابد هر چی سره مردا بیاد کمه ب خاطره ظلمایی از از هزاران سال پیش در حق زنا کردن و دارن میکنن فرقی هم ب ملیتی نداره و لی مردای  کشور ما تو این زمینه طلای جهانی دارن چون دولت صد درصد پشتشونه

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

منم عاشق همچین زنایی هستم ک همه کاری میکنن حتی به اشتباه چون الان از الان تا ابد هر چی سره مردا بیا ...

یه وقتایی نمیدومم از زن بودن خودم تو این دنیا ناراحت باشم یا همچین مردایی تو دنیا😂🥲

همین.
منم عاشق همچین زنایی هستم ک همه کاری میکنن حتی به اشتباه چون الان از الان تا ابد هر چی سره مردا بیا ...

منم کیف میکنم از دیدنشون 

اشتباه میکنن 

طلاق میگیرن 

حقشونو با صدای بلند فریاد میزنن

ولی تو سری خور نیستن

تو سر مردای ایرانی این بوده 

که زن فرشته اس 

نباید اشتباه کنه 

الان داره بهشون ثابت میشه 

زنا هم مث خودشون و اشتباه میکنن

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
ولی خب واقعا یجوری رفتار میکننن ادم حالش بد میشه ازینکه دختره البته ت ایران. بازم اما خر میشیم ما دخ ...

توقع دخترا خیلی اومده پایین جدیدا

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
یه وقتایی نمیدومم از زن بودن خودم تو این دنیا ناراحت باشم یا همچین مردایی تو دنیا😂🥲

به زن بودن خودمون ک افتخار می کنیم نامرد بودن اینا خجالت اوره ب قوله مهران مدیری نگین مرد چون مرد و خراب کردن فقط بگین طرف مذکره

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

2810