2777
2789
عنوان

خداشفات بده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 214 پست

میدونم دیر اما یه روزی میرسه که شفات بده😐😐😐منم دعا میکنم برات🤲🤲🤲😐😐😐

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه تاپیکو خریدی یابو سوار  وردار برو سند بیار چی میگی این وسط تو اصلا بد ترین اسی سایت  ...

وای من جرررررر🤣😂😂😂🤣🤣🤣

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خووودت شعر نگوووو چی میگی به چه حقی اومدی توتاپیک‌من

شینیم بینیم باو

اومدم موز بردارم ت رو سننهههه

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
2805

خدایا لطفا خودت ظهور کن و شفا بده😑😐

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
😡😡😡😡😡 تویکی اگ نزدیکم بودی خفت میکردم😡😡

بیا خفه کن اگه میتونی ها ها ها هاااااا😂

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
استار جونم ببین یه کاربری پسر هست بیست و هفت سالشه جناب نا عالی لینک گذاشته واسه چت ناشناس بریم باها ...

🤣

من توتاپیکای ناشناس حرف زشت‌میزنم دوبارخودمو نگه داشتم مودبانه حرف زدم

..............
2810