2777
2789
عنوان

خداشفات بده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 214 پست

میدونم دیر اما یه روزی میرسه که شفات بده😐😐😐منم دعا میکنم برات🤲🤲🤲😐😐😐

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا مگه تاپیکو خریدی یابو سوار  وردار برو سند بیار چی میگی این وسط تو اصلا بد ترین اسی سایت  ...

وای من جرررررر🤣😂😂😂🤣🤣🤣

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خووودت شعر نگوووو چی میگی به چه حقی اومدی توتاپیک‌من

شینیم بینیم باو

اومدم موز بردارم ت رو سننهههه

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
2805

خدایا لطفا خودت ظهور کن و شفا بده😑😐

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
😡😡😡😡😡 تویکی اگ نزدیکم بودی خفت میکردم😡😡

بیا خفه کن اگه میتونی ها ها ها هاااااا😂

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
استار جونم ببین یه کاربری پسر هست بیست و هفت سالشه جناب نا عالی لینک گذاشته واسه چت ناشناس بریم باها ...

🤣

من توتاپیکای ناشناس حرف زشت‌میزنم دوبارخودمو نگه داشتم مودبانه حرف زدم

..............
2810