2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این چند روز کل صفحات تاپیک رو خوندم.کاش سارا, مامان خانم گل, انجلا,هزارآسمان, دردانه بانو و بقیه دوستان میومدن  اونموقع بچه‌ها کلاس چهارم پنجم بودن و الان دیگه در آستانه کنکور  

سلام چکاوک جون منم خوشحالم که از نگرانی در امدی. عکس دستشو جدیدا گرفتی؟ یعنی تو همین ماه؟ اگه ١١/٥ ب ...

سلام عزیزم دخترمن شش سال ونیمه .سینه هاش جوانه زده دکترغددبردم عکس مچ دست دید گفت سن استخوانیش حدود11سال .این نشاندهنده چی هس .خیلی بده؟

سلام به همه‌ی مادرای گل سؤال دارم ازتون.خیلی نگرانم 😞😞😞😞😞دخترم ۸سالشه.سینه هاش کمی رشد کردن و ...

سلام خانومی ان شاالله مشکل دخترگلتون برطرف شد چه اقداماتی انجام دادین .آخه وضعیت دخترمنم تقریبا مشابه دخترشماس منم خیلی نگرانم

سلام عزیزم دخترمن شش سال ونیمه .سینه هاش جوانه زده دکترغددبردم عکس مچ دست دید گفت سن استخوانیش حدود1 ...

سلام عزیزم این نشون دهنده‌ی این هست که احتمالا بلوغش داره شروع میشه.

جای نگرانی نیست حتما ببرش پیش « متخصص غدد اطفال » آزمایش هورمونی براش مینویسه و سونوگرافی از رحم و تخمدانهاش

دختر من هم که نوشتم همین شرایط رو داشت،آذر ماه گذشته دکترش رو عوض کردم و پیش یه دکتر دیگه بردم گفت فعلا براش دارو نمینویسم و بعد از ۶ ماه دوباره برای چکاپ بیارش.

هفته ی گذشته برای چکاپ بردمش که قد و وزنش رو اندازه گرفت و گفت که رشدش یه مقدار زیاد بوده تو این مدت، براش آمپول دیفریلین نوشت،هر سه ماه یکبار باید تزریق کنه.

تو این چند روز کل صفحات تاپیک رو خوندم.کاش سارا, مامان خانم گل, انجلا,هزارآسمان, دردانه بانو و بقیه ...

سلام تارا جون خدا دخترتون رو حفظ کنه

یه سؤال داشتم شما برای دخترت اقدام درمانی انجام دادی یا گذاشتی پروسه‌ی بلوغش انجام بشه؟

خواهر من متولد ۸۶ هست یکم سینه در اورده اندازه سکه بنظرتون خیلی زود نیس اخه ما خواهر بزرگا اینقد زود رشد نکرد

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
2810